Beste coverband van Nederland Feelings

Beste coverband van Nederland boeken

U wilt de beste coverband van Nederland boeken. Dan heeft u deze hoogswaarschijnlijk bij deze gevonden. Want volgens de kenner is Coverband Feelings één van de beste coverbands van Nederland. Zodra ze de eerste noot voor u spelen heeft u gelijk door dat dit geen hobby band is waar u mee te maken heeft. Het is een professionele top band van Nederland. Feelings heeft dat in het binnen en buitenland bewezen een sterke allround coverband te zijn. En iedere feest tot een groot succes heeft weten te maken. En niet te vergeten naast deze top band nemen wij gratis een allround DJ mee voor in de pauze. Dus heeft u in één keer een avondvullende feestprogramma met band en DJ.

Deze geweldige coverband op uw bruiloft?

Misschien is dit wel de kans om er een onvergetelijke bruiloftsfeest van te maken!  Zodat die qua entertainment in ieder geval met kop en schouders boven de maisveld uitsteekt. En dat u er niet één heeft uit 13 in een dozijn. Kies dan gelijk voor de beste coverband van Nederland op uw bruiloftsfeest. Deze geweldige band is daarnaast ook nog eens heel erg allround. Met de muziekstijlen zoals Soul & Funk, Disco, hedendaags top 40 en op verzoek zelfs Salsa en Merengue. Deze coverband zal het repertoire samen met u afstemmen voor uw bruiloftsfeest zodat u zeker weet dat het muziek keus helemaal naar u wens is op de mooiste dag van uw leven!

De beste coverband op uw bedrijfsfeest?

Tijdens de voorbereiding van uw bedrijfsfeest staat u waarschijnlijk op het punt om een band te boeken. Als u op zoek bent naar de beste coverband van Nederland voor uw bedrijfsfeest? Dan kan onze coverband uitkomst bieden. Feelings band en onze grotere formatie Feelings band XL zijn gespecialiseerd in de muzikale verzorging voor kleine en middelgrote bedrijven. Maar ook voor bedrijven als Shell, T- Mobile, Aegon, Rabobank, KPN, Superunie, Heineken en nog vele anderen hebben wij het bedrijfsfeest tot een muzikaal succes mogen maken.

Maak ook van uw bedrijfsfeest een groot feest en ga in gesprek met coverband Feelings. Of het nu een knalfeest moet worden of juist een feest met fantastische nummers op de achtergrond tijdens een diner. Feelings band zorgt voor 100% kwaliteitsgarantie op uw bedrijfsfeest.

I wish - Feelings Live

Disco medley - Feelings Live

D. corazon - Feelings Live

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?en daarnaast google band boeken

Open chat
Direct contact?
Beste Feelings band, ik zou graag wat meer informatie krijgen over de band.