Bruiloft band

Bruiloft band 

Bruiloft band Feelings op uw bruiloft?

Voor de mooiste dag van uw leven moet alles kloppen, zo ook de bruiloft band met de juiste bruiloft muziek. Feelings is een bruiloft band die uw bruiloft muziek volledig naar uw keuze en smaak invult. Door de jaren lange ervaring en veelzijdige repertoire weet Feelings uw feest te voorzien van een volle dansvloer. Met non-stop muziek door onze top band met pauze DJ. U heeft dus ook gelijk de nieuwste trend “band met DJ“. Feelings speelt iedere muziekstijl denk aan hedendaags top 40, soul & funk, de beste hits van de 70’s, 80’s, en 90’s en indien gewenst ook latin muziek. En de DJ draait ook al uw verzoeknummers af. Dus voor een 100% geslaagde bruiloftsfeest gaat u voor coverband bruiloft band Feelings!

Om uw bruiloft feest te vereeuwigen krijgt u naast de band en DJ ook feest foto’s die mooie (dans)momenten vastlegt.

Een band met heel veel mogelijkheden. Met een bezetting vanaf 3 tot een 10 persoonsformatie met alles erop en eraan.

Nu tijdelijk met gratis allround pauze DJ & feest foto’s ter waarde van € 450,-

Trouwband
Bruiloftband Rotterdam boeken

Bruiloftband Feelings verzorgt uw bruiloft muziek

Onze live band voor bruiloft heeft dus van alles in huis. Wij kunnen als bruiloftband groots uitpakken met onze Feelings band XL. Maar mocht u uw feest vieren voor een kleiner gezelschap kan dit ook met onze Feelings band. In welke vorm u onze band ook boekt, Feelings staat altijd garant voor een geslaagde avond vol met muziek voor uw bruiloft. De band is te boeken in een 3 tot aan een 10 persoonsformatie. Dus is inzetbaar voor kleine en grote feesten/ruimtes. Feelings verzorgt uw feest ook met de betere professionele audioapparatuur zodat u niet alleen mag genieten van een fantastische coverband maar ook van geweldig geluid.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent bruiloft band Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
Wilt u gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?Muziek voor bruiloften

Wanneer u gaat trouwen wilt u natuurlijk dat de trouwerij muziek perfect is. Daarbij kan live band Feelings u zeker helpen. Wij gaan altijd samen met u in gesprek over de gewenste bruiloft feest muziek. Er is bijna geen muziekstijl die wij niet voor u kunnen spelen op uw bruiloft. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in soul, disco en latin covers. Of als u behoefte heeft aan romantische covers, kunnen wij dit ook prachtig spelen. Feelings is een echte allround coverband en verzorgt de muziek zoals u dat wilt. Uw trouwdag is namelijk ook echt uw dag! Wij van Feelings helpen u graag om er een geslaagd trouwfeest van te maken. band voor trouwfeest, band voor trouwerij, 

Last minute band huren
bruiloft dj

Onze bruiloft DJ met bruiloft band boeken

De nieuwste trend is dat een goede trouwband vaak wordt gecombineerd met een bruiloft DJ zo zijn er geen inzak momenten. En als de band even pauze kan nemen en de bruiloft DJ het muziek even overneemt. Dit geeft niet alleen een goede afwisseling in de muziekstijlen en sfeer op het feest, het geeft ook de band even tijd om op adem te komen zodat ze na een korte pauze weer vol energie het podium op kunnen. Hoe lang de band speelt en de samenwerking met de bruiloft DJ wordt vooraf allemaal met u besproken, zodat jullie heel de avond de muziek hoort die jullie willen en iedereen weet wat er gaat gebeuren. bruiloft band boekenband voor trouwfeest, band voor trouwerij

De DJ draait ook al jullie verzoeknummers af. En indien gewenst maak hij helemaal gratis een professionele unieke openingsdans mix voor u.

Open chat
Direct contact?
Beste Feelings band, ik zou graag wat meer informatie krijgen over de band.