Coverband Bruiloft

Coverband Bruiloft

Coverband Bruiloft band huren

Een coverband bruiloft band boeken? U bent opzoek naar een live coverband die u wilt huren of boeken voor uw aankomende bruiloft? Dan zijn er natuur heel veel bands te vinden op Google. Maar bent u opzoek naar een goede professionele band die compleet is voor een avondvullend muziek programma naar wens en ook nog betaalbaar is dan zijn er helaas niet heel veel goede allround coverbands te vinden. Bij Feelings is alles wat u ziet niet mooier gemaakt dan dat u live van ons mag verwachten. Bekijk zelf onze video’s en gastenboek en oordeel zelf. Volgens de kenners is coverband Feelings gewoon een sterke allround live bruiloftband. En zo weten jullie als aankomende bruidspaar van te voren al dat u bruiloft met Feelings een knalfeest zal zijn.

Coverband Bruiloft

Coverband bruiloft band op maat!

U heeft er natuur al helemaal over nagedacht hoe de band de avond moet verzorgen. Bij deze bruiloft band mag u het ook helemaal zelf invullen. Wilt u een 3, 6 of 10 persoonsformatie? Wilt u een band die top 40, soul & funk, disco eventueel zelfs latin voor u speelt? En band die non stop u muziekkeus speelt en de dansvloer vol krijgt? En zelfs als ze even een pauze hebben gaat het feest door dus geen inzakt momenten omdat ze helemaal gratis een allround DJ voor u meenemen! Dus heeft u ook gelijk de nieuwste trend “band met DJ” Deze DJ maakt ook nog eens een unieke openingsdansmix voor u naar wens! of laat dit over aan de band!

Alles hier boven is gewoon mogelijk bij Coverband bruiloft band Feelings! Dus bekijk snel of u datum nog beschikbaar is?

De ideale coverband voor uw bruiloft - Feelings Band live

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?