Coverband Bruiloft

Coverband Bruiloft

Bruiloft band huren

Wilt u op uw bruiloft genieten van de beste muziek en niks aan het toeval overlaten? Dan is coverband Feelings de bruiloft band die u voor uw trouwfeest moet hebben. Feelings is een band voor een bruiloft die de beste hits voor u speelt. In overleg met u wordt het repertoire samengesteld voor uw trouwfeest. Coverband bruiloft Feelings is één van de meest geboekte coverbands van Nederland! Onze trouwfeest band speelt jaarlijks op een kleine 80 tot 85 unieke bruiloften. De bruiloftband Feelings staat daarom niet voor niets bekend als de nummer 1 bruiloft band van Nederland. Uit het brede aanbod in coverbands op internet bieden wij u gewoon de beste coverband aan met 100% kwaliteitsgarantie. Dus bent u op zoek naar een band voor een bruiloft? Zoek dan vooral niet meer verder!

Coverband voor personeelsfeest
Op de drums en trommels

Feelings, de allround coverband bruiloft

Feelings Band is een allround coverband die inzetbaar is als 3, 6 of 10 persoons coverband! Een band voor een bruiloft huren die er alles aan doet om uw feestavond te doen slagen? Dat kan met Feelings Band. DE coverband voor uw bruiloft. Zo gaat er bij ons een allround DJ mee die de pauzes van de trouwfeest band opvult met de beste dansplaten. Deze DJ nemen wij gratis mee, waardoor wij als uw bruiloftband u een complete muziek vullende avond aan kunnen bieden. Wij bespreken ook vooraf al uw wensen met u!

Trouwfeest band met vele mogelijkheden

Anders dan een andere bruiloft band, bieden wij u de mogelijkheid om de band voor een bruiloft een keer privé live mee te maken. Zo weet u zeker dat u de juiste keus maakt. Daar nemen wij al uw wensen door. Zo kan de trouwfeest band de juiste nummers spelen, die u wilt horen op uw feest. Feelings en de grotere formatie Feelings XL zijn veelzijdige coverbands die uw gasten aan het dansen krijgen met de muziekstijlen funk en soul, disco, hedendaags top 40 en bij interesse zelfs merengue en latin covers op professioneel niveau. Bent u al overtuigd? Dan garandeert onze bruiloft band u alvast een onvergetelijk feest. Wacht dus niet langer met de bruiloftband huren!

Naast bruiloften is Feelings Band ook voor vele andere feestelijke gelegenheden beschikbaar. Zo zijn ze ook te huren op bedrijfsfeesten of andere feestelijke gelegenheden, en stelen ze de show als latin, soul of disco band. 

De ideale coverband voor uw bruiloft!

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.

Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617

U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?