Coverband Bruiloft

Coverband Bruiloft

Bruiloftband huren

Wilt u op uw bruiloft genieten van de beste muziek en niks aan het toeval overlaten? Dan is Feelings de bruiloft band die u voor uw trouwfeest moet hebben. Feelings is een band voor een bruiloft die de beste hits voor u speelt. In overleg met u wordt het repertoire samengesteld voor uw trouwfeest. Coverband bruiloft Feelings is één van de meest geboekte coverbands van Nederland! Onze trouwfeest band speelt jaarlijks op een kleine 80 tot 85 unieke bruiloften. De bruiloftband Feelings staat daarom niet voor niets bekend als de nummer 1 bruiloft band van Nederland. Uit het brede aanbod in coverbands op internet bieden wij u gewoon de beste coverband aan met 100% kwaliteitsgarantie. Dus bent u op zoek naar een band voor een bruiloft? Zoek dan vooral niet meer verder!

Coverband voor personeelsfeest
Op de drums en trommels

Feelings, de allround coverband bruiloft

Feelings is een allround coverband die inzetbaar is als 3, 6 of 10 persoons coverband! Een bruiloftband huren die er alles aan doet om uw feestavond te doen slagen? Dat kan met coverband bruiloft Feelings. Zo gaat er bij ons een allround DJ mee die de pauzes van de trouwfeest band opvult met de beste dansplaten. Deze DJ nemen wij gratis mee, waardoor wij als uw bruiloftband u een complete muziek vullende avond aan kunnen bieden. Wij bespreken ook vooraf al uw wensen met u!

Trouwfeest band met vele mogelijkheden

Anders dan een andere bruiloft band, bieden wij u de mogelijkheid om de band voor een bruiloft een keer privé live mee te maken. Zo weet u zeker dat u de juiste keus maakt. Daar nemen wij al uw wensen door. Zo kan de trouwfeest band de juiste nummers spelen, die u wilt horen op uw feest. Feelings en de grotere formatie Feelings XL zijn veelzijdige coverbands die uw gasten aan het dansen krijgen met de muziekstijlen funk en soul, disco, hedendaags top 40 en bij interesse zelfs merengue en latin covers op professioneel niveau. Bent u al overtuigd? Dan garandeert coverband Feelings u alvast een onvergetelijk feest. Wacht dus niet langer met de bruiloftband huren!

De ideale coverband voor uw bruiloft!

Vragen of een vrijblijvende offerte?

Dus laat u verrassen door de prijs en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor de band voor de bruiloft band. Wees er snel bij want Feelings krijgt jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen we er maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet langer en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

Feelings allround coverband is te boeken als 3, 6 of 10 persoons formatie.