Latin band huren voor uw feest?

Onze Latin band huren voor uw feest?

Kom in latin zomerse sferen met Latin band Feelings! Als u op zoek bent naar een swingende Latin band die de beste Latin nummers kan spelen, dan bent u bij deze geholpen! Feelings band beschikt over een breed en divers repertoire en is gespecialiseerd in Latin muziek. Deze Latin band zorgt ervoor dat uw gasten lekker de dansvloer op gaan. Wilt u onze Latin band boeken? Dan kan dat voor ieder feest en tegen een betaalbaar tarief

Een kleine greep uit het Latin repertoire van onze latin live muziek coverband:

  • Elvis Crespo – Pintame
  • Marc Anthony – Vivir mi vida
  • Juan Luis Guerra – La Bilirrubina
  • Joe Arroyo – La noche
  • Enrique Iglesias –  Bailando
  • Gloria Estefan – Conga
Tienmansformatie Feelings, op een gala!

Wat is Latin muziek?

Latin muziek is muziek die oorspronkelijk afkomstig is uit Latijns-Amerika. Deze muziek is vaak in het Spaans of Portugees en wordt ondergebracht onder de overkoepelende term Latin. 

Latin is een breed begrip en heeft nog veel subgenres onder zich. Zo spelen wij als band onder andere Latin covers in de volgende subgenres:

Bachata, Bolero, Latin pop, Latin rock, Merengue, Reggaeton, Rumba, Salsa, Samba en Tango.

Latin muziek klinkt vaak erg feestelijk en exotisch en is daarnaast ook erg dansbaar. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer wanneer onze Latin coverband optreedt op uw feest!

Feelings Band live

De beste Latin covers

Wanneer u onze Latin band wilt boeken stellen wij een diverse lijst samen van de beste Latin covers die wij op uw feest gaan spelen. Ons repertoire loopt uiteen van de klassieke Latin nummers van jaren terug tot Latin covers van recente nummers uit de Top 40. Natuurlijk kunt u al uw voorkeuren aangeven en zorgen we ervoor dat de muziek zo is samengesteld dat het aan uw eisen voldoet!

Feelingsband met gitaar, zangeressen, DJ, trommels en saxofoon

Latin band met ook andere muziekstijlen.

Naast heerlijke Latin muziek speelt Feelings natuurlijk ook de beste top 40 en dance classics hits! Dus zoekt u een band die echt iedere muziekstijl op professioneel niveau live kan spelen dan is dat Feelings! Feelings is een unieke, professionele en betaalbare top band met heel veel muzikale mogelijkheden. U kunt kiezen uit van romantische muziek tot aan disco covers!

Feelings Band promo

Latin band Feelings boeken?

Dus kom snel in contact met Feelings. Feelings krijgt jaarlijks meer dan 600 aanvragen binnen. En helaas kunnen wij maar een klein deel daarvan voorzien van een spectaculaire feestavond met onze live muziek! Dus kijk snel of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum. klik op contact  of bel: 06 – 14 59 96 17 

De Latin band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoons formatie.