Live band huren voor uw feest? Bekijk Feelings!

Live band boeken

Feelings is een live coverband die uw gehele avond kan vullen met live muziek. De band staat voor professionaliteit, flexibiliteit, en is ook nog eens betaalbaar voor iedereen! Wij van Feelings band vinden het leuk om met de beste live muziek een onderdeel te zijn van uw disco feest. Wanneer u besluit Feelings te boeken voor uw feest heeft u gegarandeerd een onvergetelijke muzikale avond.

Onze prachtige zangeressen (Arva en Kristina) en onze drummer!

Live muziek

Een goede live band zal uw feest tot een groot succes maken. Daarom is het altijd goed om de live coverband een keer live te zien voordat u de live band gaat boeken. Feelings band biedt u de mogelijkheid om hun eerst gratis en vrijblijvend live te zien op een privé optreden  met live muziek die zij dan ook speciaal voor u organiseren. Privé is ook echt privé, dit is dus alleen voor u en voor de mensen die u mee wilt nemen.

Feelings is een live band die iedere muziekstijl live voor u kan spelen. Bij uw privé optreden kunt u dus al aangeven wat u ongeveer wilt hebben op uw feest. Feelings geeft daar gehoor aan omdat het uw feest is! Zij leveren dus ook nog eens live muziek naar keus. Denk aan hedendaags top 40, de klassiekers en meezingers, funk, soul, disco en zelfs latin. Daarbovenop krijgt u ook nog eens als cadeau een allround DJ voor in de pauze van de band. Dat betekent dus non-stop dansen en feesten.

Hieronder volgens een aantal muziekstijlen die de live coverband Feelings voor u kan spelen tijdens het feest.

Latin covers

Kom in latin zomerse sferen met Latin band Feelings! Als u op zoek bent naar een swingende Latin band die de beste Latin nummers kan spelen, dan bent u bij deze geholpen! Feelings band beschikt over een breed en divers repertoire en is gespecialiseerd in Latin muziek. Deze Latin band zorgt ervoor dat uw gasten lekker de dansvloer op gaan met live muziek.

Coverband voor personeelsfeest

Soul covers

Feelings is een veelzijdige band met een divers repertoire in soul en daarom inzetbaar als Soul band. Met de meest bekende hits uit de beginjaren van Soul tot de nummers van nu. Onze Soul band heeft het allemaal in huis om een onvergetelijke avond aan muziek neer te zetten. Door te kiezen voor Feelings als uw Soul band, krijgt u een live muziek vullende avond. Dankzij de DJ kunnen uw gasten in de pauzes van de band, nog steeds kunnen genieten van de beste soul muziek en andere hits.

Disco covers

Feelings is een professionele disco band die de beste disco nummers covert uit de 70’s tot de top 40 van nu! Een band die vaak ingezet wordt voor het thema disco feest met live muziek! De band staat voor professionaliteit, flexibiliteit, en is ook nog eens betaalbaar voor iedereen! Wij van Feelings band vinden het leuk om met de beste disco covers een onderdeel te zijn van uw disco feest!

Heerlijk aan het genieten van onze soul muziek

Feelings Coverband live muziek

Live band boeken voor uw feest?

Live band boeken? Wees er snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen wij maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet te lang en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoons formatie.