Soul band huren

Soul band

Soul is een muziekstijl die in de jaren vijftig en zestig ontstond bij de Afro-Amerikaanse bevolking. Soul is een combinatie van gospelmuziek en rhythm-and-blues (R&B). Bent u op zoek naar een professionele soul coverband die al uw favoriete hits kan spelen? Dan bent u bij Feelings band zeker aan het juiste adres met onze live muziek! Feelings band is een veelzijdige coverband met een divers repertoire in allerlei muziek covers waaronder soul muziek covers.

Saxofoniste

Soul band huren

Wij bieden een breed aanbod aan soul covers, met hits uit de beginjaren van Soul tot aan de nummers van nu. Onze soul coverband heeft het allemaal in huis om voor u en uw gasten een onvergetelijke avond aan muziek neer te zetten. Naast dat wij een band zijn met een saxofonist, beschikken wij ook over een allround dj die er in de pauzes voor zal zorgen dat de gasten nog steeds kunnen genieten van de leukste soul muziek covers en andere hits. Uiteraard zit de dj al in de prijs inbegrepen en hoeft u dus niet extra te betalen. Twijfel dus niet langer en schrijf u in voor een vrijblijvend privé optreden. Hierbij kunt u gratis genieten van een privé optreden in Den Haag op een door u gekozen datum en tijdstip. Het proefoptreden is onder het genot van een drankje.

Een greep uit ons repertoire:

  • I feel good – James Brown
  • Super duper love  – Joss Stone
  • Right on  – Pasadenas
  • Soul medley – Bruno Mars
  • Dance little sister – Terence Trent D’Arby
Dit zijn leden van de Feelings Band

Over feelings band

Feelings band is een professionele coverband die covers maakt in allerlei muziekgenres met live muziek. Zo kunt u bij ons een disco band, latin band, feestband met blazers en een soulband huren. Onze showband bestaat uit 2 zangeressen, een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Wilt u liever een uitgebreidere cover band voor op uw evenement? Dan kunt u kiezen voor de XL formatie, hierbij wordt onze showband versterkt met een percussionist, alt saxofonist, tenor saxofonist en een trompettist. Wij zijn in te huren voor elk evenement, van bruiloften tot aan verjaardagen en bedrijfsfeesten.

Feelings Band promo

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?