Band met saxofoon

De band Feelings is de band die u kunt boeken met een saxofonist. En misschien wilt u wel een hele blazerselectie van een 3 koppige trio. De beste keuze voor uw feest. Zei bestaan namelijk uit zeer ervaren en professionele muzikanten die al vele feesten tot een hoogtepunt hebben gebracht. Naast dat deze muzikanten vrijwel elke muziekstijl kunnen spelen, is de Feelings ook voorzien van een DJ. En ook hij is bereid elke muziekstijl te spelen die u maar wilt. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u. Dus wilt u deze geweldige top combinatie boeken voor een onvergetelijk en geslaagde feestavond? Twijfel dan niet en boek vandaag nog de allround coverband Feelings.

Band met saxofonist boeken

Wanneer u besluit de band Feelings te boeken met saxofoon voor uw feest bent u niet alleen voorzien van een band op uw feest maar ook nemen wij onze eigen DJ mee. Deze DJ zal geen extra kosten met zich meebrengen. De coverband zal uw gehele avond voorzien van uitstekende muziek maar onze muzikanten hebben ook een kleine pauze nodig. Het is tijdens deze pauze dat onze DJ verder gaat waar de band was gebleven,namelijk met een feestje bouwen! Dus wanneer u besluit om band Feelings te boeken heeft u niet alleen een band maar een band met DJ.

band met saxofonist boeken
party band met saxofonist

Allround coverband

Een goede band met saxofonist is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Zo is Feelings zeker een goede toevoeging op uw feest! Ongeacht of u nu een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft, latin-, soul- of disco-avond viert, Feelings past de muziek volledig aan het thema van uw feest aan. Heeft u naast het genre ook andere wensen in de muziek, dan is dit natuurlijk ook te bespreken. Zo zorgt onze goede band met saxofonist dat uw feest een succes wordt.

Live muziek

Een goede band met saxofoon zal uw feest tot een groot succes maken. Daarom is het altijd goed om de coverband een keer live te zien voordat u de band gaat boeken. Feelings band biedt u de mogelijkheid hun eerst gratis en vrijblijvend live te zien. Op een privé optreden met live muziek die zij dan ook speciaal voor u organiseren. Privé is ook echt privé, dit is dus alleen voor u en voor de mensen die u mee wilt nemen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
    Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?