Band voor bedrijfsfeest? 100% kwaliteitsgarantie op uw bedrijfsfeest!

Bedrijfsfeest

Band voor bedrijfsfeest boeken of huren?

Tijdens de voorbereiding van uw bedrijfsfeest staat u waarschijnlijk op het punt om een band te boeken. Als u op zoek bent naar een goede band voor een bedrijfsfeest kan onze band uitkomst bieden. Feelings band en onze grotere formatie Feelings band XL zijn gespecialiseerd in de muzikale verzorging voor kleine en middelgrote bedrijven. Maar ook voor bedrijven als T- Mobile, Aegon, Rabobank, KPN, Superunie, Heineken en nog vele anderen hebben wij het bedrijfsfeest tot een muzikaal succes mogen maken.

 

Maak ook van uw bedrijfsfeest een groot feest en ga in gesprek met coverband Feelings. Of het nu een knalfeest moet worden of juist een feest met fantastische nummers op de achtergrond tijdens een diner. Feelings band zorgt voor 100% kwaliteitsgarantie op uw bedrijfsfeest.

Zuid- Amerikaanse band huren

Breed internationaal repertoire

Onze band voor bedrijfsfeest geeft u een ruime keuze in muzikale mogelijkheden. Een muzikale omlijsting om van te dromen! Met de beste nummers en medleys van artiesten als Earth Wind and Fire, Michael Jackson, Stevie Wonder, Bruno Mars, Pharrell Williams, Chic, Amy Winehouse, Wham, Donna Summer, Madonna, Gloria Estefan en nog veel meer. Feelings band speelt de muziekstijlen van hedendaags Top 40, de beste dance classics, disco, soul en funk. Indien gewenst zijn wij ook gespecialiseerd in latin muziek zoals Salsa, Merengue Bachata en Soca!

Waarom Feelings band?

Feelings is de beste keus wanneer u op zoek bent naar een band voor bedrijfsfeest. Maar waarom eigenlijk? Nou als u kiest voor Feelings als band voor uw bedrijfsfeest bent u verzekerd van een professionele coverband voor een betaalbare prijs. Daarbij wordt het repertoire van de avond altijd samengesteld naar uw wensen. Wanneer de coverband even pauze neemt, stopt het feest ook zeker niet. De band voor bedrijfsfeest van Feelings beschikt voor in de pauze namelijk standaard over een ervaren allround DJ. U heeft dus non-stop feest! Ook kunnen eventuele sprekers tijdens de desbetreffende avond gebruik maken van onze apparatuur.

Vragen of een vrijblijvende offerte?

Dus laat u verrassen door de prijs en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor de band voor bedrijfsfeest. Wees er snel bij want Feelings krijgt jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen we er maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet langer en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

 

Feelings allround coverband is te boeken als 3, 6 of 10 persoons formatie.

Feelings Band promo