Band voor verjaardagsfeest boeken?

Als u op zoek bent naar een goede allround band voor uw verjaardagsfeest met de beste live band, dan bent u bij coverband Feelings of de grotere formatie Feelings XL aan het juiste adres! Feelings behoort tot één van de beste allround coverbands die momenteel te boeken zijn in Nederland. Wij spelen ongeveer 120 keer per jaar! Ieder feest voor ons is weer uniek, omdat wij 100% inspelen op de wensen van onze klanten. Daarom streven wij altijd naar 100% tevredenheid! Band voor verjaardagsfeest boeken

bruiloft band Den Haag
Party band huren

Een allround band huren voor jou verjaardagsfeest?

Want wat is het eigenlijk om een allround coverband te zijn? Wij vinden dat allround betekent dat we muziek live kunnen coveren in vrijwel ieder genre en dat we, ongeacht de wensen van onze klanten, ieder feest tot een spektakel kunnen maken! Dit maakt volgens ons een band zeker allround!

Wij zijn écht een allround band, omdat wij hedendaagse Top 40, soul, funk, dance classics, disco, salsa, merengue, soca, bachata, reggae en zelfs op verzoek spelen. En de klant die ons inhuurt bepaalt zelf zijn muziek voor de feestavond! band voor verjaardagsfeest boeken

Band huren voor een verjaardagsfeest met een gratis allround top DJ!

Feelings band wil geen lege dansvloer hebben op uw verjaardagsfeest. Een feit is dat dit ook niet zal gebeuren op uw verjaardagsfeest als wij aan het spelen zijn. Maar zelfs in de pauze zullen u en uw gasten lekker door kunnen dansen met onze top DJ. Daarom krijgt u een allround top DJ van ons cadeau! Onze DJ vult de pauzes op met muziek naar uw keuze en zorgt ervoor dat uw feest geen moment stil ligt. Wij zijn heel erg goed betaalbaar in combinatie band met DJ.

DJ verjaardagsfeest
live band Den Haag boeken

Een goede band op uw verjaardagsfeest boeken

Een goede coverband is belangrijk voor een geslaagd verjaardagsfeest en daar naast nog een top DJ als mooie aanvulling op uw feest! Wat wenst een mens dan nog meer op zijn/haar verjaardag? Kom gerust een keer kijken naar een privé-optreden van de band. Een privé-optreden is echt alleen voor u en de mensen die u mee wilt nemen. Zo weet u gelijk wat voor top band u in huis haalt.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
    Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?