Band voor verjaardagsfeest boeken

Band voor verjaardagsfeest boeken?

Band voor verjaardagsfeest boeken: Als u op zoek bent naar een goede allround band wilt boeken voor uw verjaardagsfeest met de beste live muziek, dan bent u bij coverband Feelings of onze grotere band Feelings XL aan het juiste adres! Feelings behoort tot één van de beste allround coverbands die momenteel te boeken zijn in Nederland. Wij spelen ongeveer 120 keer per jaar! En toch is ieder feest voor ons weer uniek, omdat wij 100% inspelen op de wensen van onze klanten. En 100% tevredenheid is waar wij naar streven!

bruiloft band Den Haag

Een allround coverband huren die ook écht allround is?

Want wat is het eigenlijk om een allround coverband te zijn? Wij vinden dat allround betekent dat we muziek live kunnen coveren in vrijwel ieder genre en dat we, ongeacht de wensen van onze klanten, ieder feest tot een spektakel kunnen maken! Dit maakt volgens ons een band zeker allround!

Tegenwoordig noemt bijna iedere band zich allround. Maar wij zijn het écht, omdat wij hedendaagse Top 40, soul, funk, dance classics, disco, salsa, merengue, soca, bachata, reggae en zelfs op verzoek spelen. En de klant die ons inhuurt bepaalt zelf zijn muziek voor de feestavond!

Band huren voor een verjaardagsfeest met een gratis allround top DJ!

Feelings band wil geen lege dansvloer hebben op uw verjaardagsfeest. Een feit is dat dit ook niet zal gebeuren op uw verjaardagsfeest als wij aan het spelen zijn. Maar zelfs in de pauze zullen u en uw gasten lekker door kunnen dansen met onze top DJ. Daarom krijgt u een allround top DJ van ons cadeau! Onze DJ vult de pauzes op met muziek uit het genre naar uw keuze en zorgt ervoor dat uw feest geen moment stil ligt. En ja toch zijn wij nog steeds heel erg goed betaalbaar in combinatie band met DJ.

Allround coverband boeken

jaren 80 band huren boeken
Dit zijn leden van de Feelings Band

Een goede band op uw verjaardagsfeest boeken

Een goede coverband is belangrijk voor een geslaagd verjaardagsfeest en daar naast nog een top DJ als mooie aanvulling op uw feest! Wat wenst een mens dan nog meer op zijn verjaardag? Kom gerust een keer kijken naar een privé optreden. En ja een privéoptreden is echt alleen voor u en de mensen die u mee wilt nemen. Zo weet u gelijk wat voor top band u in huis haalt.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?