Bruiloft band huren boeken

Bruiloft muziek door onze bruiloft live band

Voor de mooiste dag van uw leven moet alles kloppen, zo ook de bruiloft muziek. Feelings Band is een bruiloft band die uw bruiloft muziek kan verzorgen. Onze bruiloft band zal er alles aan doen om uw familie en vrienden de dansvloer op te krijgen. Van bekende hits en van soul tot latin, onze live muziek band voor bruiloften speelt het allemaal. Een live band met vele mogelijkheden dus. Boek Feelings en u weet zeker dat het een geslaagde avond wordt gevuld met bruiloft feest muziek! Uiteraard kunnen wij ook ander soort live muziek spelen, zoals romantische muziekcovers. Ook wij weten hoe het is om met romantische covers een romantische sfeer te creëren. 

Maarten en Marijke geven elkaar het ja-woord
Coverband bruiloft

Feelings verzorgt uw trouwerij muziek

Onze live band voor bruiloft heeft dus van alles in huis. Wij kunnen als bruiloftband groots uitpakken met onze Feelingsband XL. Maar mocht u uw feest vieren voor een kleiner gezelschap kan dit ook met onze Feelings band. In welke vorm u onze band ook boekt, Feelings staat altijd garant voor een geslaagde avond vol met muziek voor bruiloften. Wat u verstaat onder trouwerij muziek kan uiteraard verschillen met ons idee van bruiloft feest muziek. Om deze reden kunt u altijd met ons overleggen wat voor muziek u wilt horen op uw bruiloft. Dus bent u op zoek naar muziek voor bruiloften? Boek dan de band Feelings!

Muziek voor bruiloften

Wanneer u gaat trouwen wilt u natuurlijk dat de trouwerij muziek perfect is. Daarbij kan live band Feelings u zeker helpen. Wij gaan altijd samen met u in gesprek over de gewenste bruiloft feest muziek. Er is bijna geen muziekstijl die wij niet voor u kunnen spelen op uw bruiloft. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in soul, disco en latin covers. Of als u behoefte heeft aan romantische covers, kunnen wij dit ook prachtig spelen. Feelings is een echte allround coverband en verzorgt de muziek zoals u dat wilt. Uw trouwdag is namelijk ook echt uw dag! Wij van Feelings helpen u graag om er een geslaagd trouwfeest van te maken.

Feelingsband met gitaar, zangeressen, DJ, trommels en saxofoon

Onze DJ

De band Feelings kan bijna elke muziekstijl aan, maar ook wij zijn soms toe aan een pauze. Maakt u zich dan vooral geen zorgen om de muziek. Wanneer de band pauze heeft, neemt onze DJ de show gratis over. Ook onze DJ kan elke muziekstijl spelen en dan vooral de muziek die u wilt. De DJ staat namelijk altijd open voor leuke aanvragen en zal dit met veel plezier op uw bruiloft spelen!

Feelings Band, de band voor uw bruiloft!

Band Feelings huren voor uw feest?

Wees er snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen we er maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond met onze live muziek! Dus wacht niet te lang en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoons formatie.

Open chat
Direct contact?
Beste Feelings band, ik zou graag wat meer informatie krijgen over de band.
Powered by