Coverband boeken? Coverband Feelings is de juiste keus!

Coverband boeken Google

Coverband boeken voor uw feest?

U wilt een coverband boeken of huren? Dan is coverband Feelings is zeker een aanrader. Er komen veel voordelen bij kijken bij het boeken van Feelings. Zo staat onze band voor flexibiliteit, professionaliteit en bieden wij iedereen een goed betaalbare prijs. Wij zullen daarnaast er voor zorgen dat het een onvergetelijk feest zal worden. U kunt onze coverband huren voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Maar daarnaast is deze coverband uiteraard ook beschikbaar voor verjaardagen en elke andere gelegenheid met een breed repertoire. Allround coverband Feelings kunt u boeken als 3, 6 of een 10 persoons formatie.

Soul coverband boeken

Wilt u een goede soul coverband boeken? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Soul is ontstaan in de 50’s en de 60’s bij het Afro-Amerikaanse gedeelte van de bevolking. U kunt onze coverband inhuren voor het spelen van al uw favoriete soul covers. Daarnaast beschikken wij ook over een DJ die ervoor zorgt dat de gasten in de pauze nog steeds kunnen genieten van de beste soul muziek. Niet overtuigd? Schrijf u gratis en vrijblijvend in voor een privé proefoptreden in Den Haag. 

Dit zijn leden van de Feelings Band
disco band huren of boeken

Disco band huren

Wilt u een goede disco band boeken? Feelings is een professionele band met de beste disco covers. Het scala aan muziek wat wij spelen is erg groot. Zo spelen wij nummers van de 70’s en de 80’s maar ook de 90’s en de top 40 van tegenwoordig. Wilt u onze coverband huren voor een geweldige disco avond? Neem dan vooral contact met ons op. 

Latin band boeken

Latin muziek is heerlijk voor zomerse feesten maar kan ook zeker in de winter worden geluisterd. U kunt Feelings als coverband boeken om lekker te swingen op de beste latin covers. Latin is exotische muziek waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer zullen gaan. Verder hebben wij ook een aantal Latin subgenres onder de knie. Bekijk onze Latin pagina voor meer informatie hierover. Wilt u onze coverband huren? Neem dan vooral contact met ons op!

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!

coverband boeken #coverbandboeken
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?