Coverband bruiloft Met 100% kwaliteitsgarantie!

Een coverband huren voor als het echt goed moet zijn!

Als u op uw bruiloft, bedrijfsfeest, gala of verjaardagsfeest wilt genieten van de beste muziek. En niks aan de toeval wilt overlaten? Dan is Feelings de coverband die u voor uw feest moet hebben. Feelings is een band die de beste hits voor u spelen. En in overleg met u het repertoire samen stelt voor uw feest. Onze band speelt vrij regelmatig op bedrijfsfeesten en gala’s maar Feelings doet jaarlijks een kleine 80 tot 85 unieke bruiloften. Zij staat daarom niet voor niks bekend als de nummer 1 bruiloft band van Nederland. Uit het brede aanbod in coverbands op internet bieden wij u gewoon het beste aan. En ja wij zeggen dat omdat wij het ook waar maken!

Een allround coverband die flexibel is.

Een allround coverband inzetbaar als 3, 6 of 10 persoonsband/coverband! Een band die er alles aan doet om uw feestavond te laten slagen. Zo gaat er bij ons een allround DJ mee die de pauzes van de coverband opvult met de beste dansplaten. Deze DJ nemen wij gratis mee, waardoor wij als uw coverband bruiloft u een complete muziek vullende avond bieden. Wij bespreken ook vooraf al u wensen door!

Coverband met vele mogelijkheden

Anders dan andere coverbands, bieden wij u de mogelijkheid om de band een keer live mee te maken. Zo weet u zeker dat u de juiste keus maakt. Daar al nemen wij uw wensen door. Zo kan de coverband de juiste nummers spelen, die u wilt horen op uw feest. Feelings en de grotere formatie Feelings XL zijn veelzijdige coverbands die uw gasten aan het dansen krijgen. Feelings garandeert alvast een onvergetelijke feest!

Neem direct contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17. Om te kijk of wij nog beschikbaar zijn op uw feestavond!

Een greep uit ons repertoire:

  • Earth wind and fire – Medley
  • Michael Jackson – Medley
  • Bruno Mars – Medley
  • Latin – Medley
  • Top 40 – Medley
  • Wham – Medley

 

Deze bruiloft band / coverband speelt in onder andere in,

Nieuwegein, Hardenberg, Lansingerland, Roermond, Doetinchem, Gooise Meren, Den Helder, Smallingerland, Barneveld, Hoogeveen, Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen, Pijnacker-Nootdorp, De Friese Meren, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Goeree-Overflakkee, Middelburg, Barendrecht, Hollands Kroon, Waalwijk, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, ‘s-Hertogenbosch, Haarlemmermeer,  Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, Dordrecht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan, den Rijn, Alkmaar, Emmen, Westland, Delft, Venlo, Deventer, Sittard-Geleen, Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum, Heerlen, Nissewaard, Súdwest-Fryslân, Hengelo, Purmerend, Schiedam, Roosendaal, Lelystad, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Hoorn, Vlaardingen, Gouda, Velsen, Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Katwijk, Stichtse Vecht, Veenendaal, Zeist,