Coverband Den Haag huren boeken? Nummer 1 coverband van Den Haag!

Coverband Den Haag huren boeken? google

Coverband Den Haag

Coverband Den Haag huren boeken?: Bent u op zoek naar een coverband in Den Haag? Voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of een andere evenement? Dan bent u bij de Feelings zeker aan het juiste adres. Met de Haagse band Feelings is het altijd een groot feest. Wij verzorgen de beste feesten in Den Haag en de rest van Nederland.

De nummer 1 coverband uit Den Haag

De coverband Feelings is vooral bekend vanwege hun muzikale kwaliteit en professionele aanpak. Dit zorgt voor spectaculaire feesten. Ze geven de meest veelzijdige muziek covers onder de Haagse bands. Desondanks is deze allround coverband uit Den Haag toch voor iedereen goed betaalbaar gebleven.

Coverband thema feest
live band Den Haag boeken

Coverband Den haag bezetting 6 tot 10 muzikanten

De Feelings coverband uit Den Haag bestaat uit twee zangeressen die door de drummer, toetsenist, gitarist en bassist muzikaal begeleid worden. De band beschikt ook over een XL formatie. In dit geval worden zij versterkt met een trompettist, tenor-saxofonist, alt-saxofonist en een percussionist. Nadat uw keus op Feelings is gevallen en u gaat over naar een boeking. Dan neemt Coverband Feelings als cadeau een allround DJ mee naar uw feest. Zodat er geen stiltes vallen. En u non-stop kunt feesten met uw gasten. 

Genres

Feelings band beschikt over veel genres in verhouding tot de andere Haagse bands. Zo wordt er disco, 70’s, 80’s, 90’s, Merengue, Salsa en top 40 gespeeld. Deze genres worden uiteraard alleen naar uw wens gespeeld. Verder treed onze coverband uit Den Haag ook op als latin of soul band. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het dak eraf gaat en het een onvergetelijk feest wordt!

Coverband Den Haag

Feelings behoort met grote trots tot de top van de Haagse bands. Nadat zei zijn begonnen met het muzikale verovering in Den Haag. Heeft dit is zich steeds verder uitbreiden en op dit moment komt onze coverband uit Den Haag in heel Nederland. En zelfs in het buitenland om hun muzikale kunsten te laten zien. Mocht u ons dus willen boeken voor een evenement of feest ergens in Nederland buiten de omgeving, dan is dit ook mogelijk!

Coverband Den Haag huren boeken of andere vragen/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent coverband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?Coverband Den Haag huren boeken, Coverband Den Haag boeken