Coverband voor personeelsfeest boeken of huren? Met 100% kwaliteitsgarantie!

Coverband voor personeelsfeest boeken of huren?

Tijdens de voorbereiding van uw personeelsfeest staat u waarschijnlijk op het punt om een coverband te boeken. Als u op zoek bent naar een goede coverband voor personeelsfeest kan onze coverband uitkomst bieden. Coverband Feelings en onze grotere formatie coverband Feelings XL zijn gespecialiseerd in het muzikale verzorging voor klein en middelgrote bedrijven. Maar ook voor bedrijven als T- Mobile, Aegon, Rabobank, KPN, Superunie, Heineken en nog vele anderen hebben wij het personeelsfeest tot een muzikale succes mogen maken.

Maak ook van uw personeelsfeest één groot feest! En ga in gesprek met coverband Feelings. Of het nu een knalfeest moet worden of juist een feest met fantastische nummers op de achtergrond tijdens een diner? Of een combinatie van beide. Coverband Feelings coverband zorgt voor 100% kwaliteitsgarantie op uw personeelsfeest.

 

Coverband voor personeelsfeest met een internationaal breed repertoire!

Onze coverband voor personeelsfeest geeft u een ruime keuze in muzikale mogelijkheden. Een muzikale omlijsting om van te dromen! Met de beste nummers en medleys van artiesten als Earth Wind and Fire, Michael Jackson, Stevie Wonder, Bruno Mars, Pharrell Williams, Chic, Amy Winehouse, Wham, Donna Summer, Madonna, Gloria Estefan en vele anderen. Coverband Feelings speelt de muziekstijlen van hedendaags Top 40, de beste dance classics, disco, soul en funk en indien gewenst zijn zei ook gespecialiseerd in Latin muziek zoals Salsa, Merengue Bachata en Soca!

 

Feelings coverband voor uw personeelsfeest boeken of huren?

Wat zijn de voordelen als u Feelings coverband voor uw personeelsfeest boekt of huurt?

·    Een professionele covercoverband voor een betaalbare prijs.

·    Een covercoverband die het repertoire samenstel naar uw wens.

·    Een covercoverband die gratis een ervaren allround DJ meeneemt voor de pauze.

·    U heeft dus non-stop feest.

·    En zijn er sprekers dan mogen ze natuurlijk gebruik maken van onze apparatuur.

Wij komen graag in contact met u om uw personeelsfeest onvergetelijk te maken, dus neem contact met ons op of bel ons op 06- 14 59 96 17. Handig om te weten Feelings is in een 6 of 10 persoonsband te boeken.

Coverband voor personeelsfeest

Coverband voor personeelsfeest

Coverband voor personeelsfeest

Coverband voor bedrijfsfeest Coverband voor personeelsfeest

Coverband voor personeelsfeest 1

Coverband voor personeelsfeest 1