Feestband Boeken

Feestband Boeken

Feelings is een professionele coverband gevestigd in Den Haag dat in heel het land speelt. De showband Feelings staat bekend als het neusje van de zalm onder de covers en feestbands in Nederland! En om het allemaal nog mooier te maken, bieden wij topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Het leuke aan onze feestband is dat wij veel muziekstijlen beheersen en daarom voor covers in alle genres te boeken zijn. Wij houden van muziek, daarom zijn onze covers gemaakt voor feestjes. Feelings is dé coverband voor een feest!

Feestband boeken voor feesten en partijen

U kunt onze coverband inhuren voor een feest. Onze covers voor feestjes zijn geschikt voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en nog vele andere feesten. U kunt bij ons kiezen tussen de standaard Feelings coverband of de Feelings coverband XL. De Feelings coverband bestaat uit 6 personen en bevat 2 zangeressen, een Gitarist, Bassist, Toetsenist, Drummer, Allround DJ en een Geluidsman. De XL formatie bestaat uit maar liefst 10 mensen en deze bevat 2 zangeressen, een Gitarist, Bassist, Toetsenist, Drummer, Percussionist, Tenorsaxofonist, Alt saxofonist, Trompettist, Allround DJ en een Geluidsman. Het is maar net hoe groot uw feest is en hoe uitgebreid u de coverband wilt hebben.

Muziek voor feestjes

Feelings maakt covers voor feestjes in allerlei genres, u kunt bij ons terecht voor de allerleukste soul covers en disco covers. Zelfs als u van salsa, merengue of andere latin covers houdt kunt u kiezen voor onze latin band. Verder zit er bij ons ook een allround dj inbegrepen voor in de pauzes, zo zullen er nooit stiltes vallen en is er de gehele avond goede muziek aanwezig. Net zoals bij onze coverband, kunt u samen met de dj ook afspreken wat voor muziek voor feestjes er gedraaid zal worden. Wij zullen altijd muziek voor feestjes naar uw wens spelen. Bent u nu enthousiast geraakt en zou u graag onze coverband willen inhuren, maar heeft u nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Het is ook mogelijk om u aan te melden voor een gratis live optreden in Den Haag. Als u een datum en tijdstip kiest, zullen wij ervoor zorgen dat u een top live optreden krijgt onder het genot van een drankje.

Onze prachtige zangeressen (Arva en Kristina) en onze drummer!

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?Open chat
Direct contact?
WhatsApp mij voor een vraag! En krijg direct antwoord.