Gala band huren voor uw gala? Nummer 1 gala band van NL!

Gala band huren of boeken voor een gala?

Een mooi gala avond organiseren gaat samen met een steen goede gala band. En een band die de nodige ervaring heeft met gala’s om zo de juiste snaren te raken. Natuurlijk vond u ons toen u op gala band zocht in Google en dat is natuurlijk niet voor niets. Feelings is een professionele gala band. Die vele mooie galafeesten muzikaal heeft mogen verzorgen voor klein en middelgrote bedrijven. Maar ook voor bedrijven als T- Mobile, Aegon, Rabobank, Kpn, Superunie, Heineken en nog vele anderen.

Gala band huren boeken met welke muziekstijlen?

Een gala band huren met een repertoire om van te dromen? Bij gala band Feelings hebben wij een internationaal brede repertoire die wij voor u kunnen spelen. Wij gaan daarom altijd in gesprek met de organisator zodat u zeker weet dat u zelf bepaald wat u wilt horen op uw gala.

Nog geen live ervaring met gala band Feelings?

Dan organiseren wij gratis en vrijblijvend een privé optreden voor u zodat u onze fantastisch gala band live kunt zien. Bent u daarna geïnteresseerd geraakt in het kunnen van deze professionele gala band? Dan kunnen we daarna verder in gesprek gaan.

Kernpunten: Professioneel, Flexibel, Betrouwbaar en heel erg betaalbaar! Dus laat u vandaag nog verassen over de prijs vraag een gratis en vrijblijvende een offerte aan.

Wees er wel snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen we er maar een deel voorzien van muziek op maat! Dus neem contact met ons op of bel: 06-14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

Gala band huren, Gala band boeken

Gala band Feelings