Gastenboek

We wilden een band met een leuke diverse samenstelling die iedereen de dansvloer op zou krijgen met goede muziek en optreden. Nou, dat kregen we! Een superavond, het dak ging eraf. Heel veel complimenten van de gasten tijdens en na afloop. Ook de voorbereiding (inclusief proefoptreden) en afwikkeling met bandleider Romeo was top. Nogmaals dank voor alles!!

Marco van der Noordaa
Marco van der Noordaa

Feelings is een kwaliteitsband met een mooi en gevarieerd hits repertoire daar naast professionele geluid met geluidsman die vanuit het publiek constant de balans van de volume onder controle had. Repertoire van de band is zodanig opgebouwd dat ze bij elke gelegenheid ingezet kunnen worden. Ook de omgang met muzikanten was erg prettig. En ze waren ook netjes gekleed! En niet te vergeten de DJ heeft al onze verzoeknummers gedraaid! Zeer aan te bevelen! Bedankt Feelings

Avatar
Ramy
Ramy Diender

Tijdens een groot internationaal scoutingevenement wist Showband Feelings het publiek van 4500 twintigers uit 53 verschillende landen enorm op te zwepen. De show was voor het optreden van de showband lichtelijk ‘ingekakt’ maar vanaf het eerste nummer van de showband vloog gelijk het dak er af!
We hebben Showband Feelings 2 weken voor de desbetreffende showavond geboekt, en Romeo heeft het op zo’n professionele manier aangepakt dat dit geen probleem was! Enorm bedankt hiervoor! Bedankt Showband Feelings voor het maken van een onvergetenlijke feestavond voor 4500 jongeren van over de hele wereld! You’ve made a difference!

Avatar
Naomi Andriessen
Roverway 2018

Hi Romeo,
 
Bij deze willen we jullie nogmaals heel hartelijk danken voor het geweldige feestje wat jullie gisteren gebouwd hebben!
 
Ondanks het prachtige weer is het jullie toch gelukt om met jullie enthousiasme en super repertoire de gasten op de dansvloer te krijgen! En hoe!
 
Namens iedereen onze welgemeende dank voor de gehele band voor hun inzet.
 
Heel graag tot een volgende gelegenheid!
 
Hartelijke groet, Marlies
 

Goede band voor bedrijfsfeest huren

Default Avatar75

Echt van begin tot eind heeft de band Feelings XL gestraald! De zangeressen hebben uitzonderlijk goede stemmen en de hele band is professioneel maar tegelijkertijd heel relaxed in omgang! Ze spelen goed in op de wensen van het publiek en ze proberen iedereen te betrekken bij het feest. Romeo is de aanvoerder van de band hij verzorgd alles tot in detail! Maar je kan het beste gewoon de band hun gang laten gaan ze maken er echt een feestje van met een top optreden! Iedereen heeft genoten en er wordt nog lang over na gepraat!

Default Avatar75
Antonio en Dominique

Hoi Feelings leden, Dankzij jullie band hebben wij echt een topfeest gehad. Alle gasten waren ook erg positief over de band. En ook de bediening van onze locatie waren dankbaar dat ze ons feest mee mochten maken. Ook zij vonden het een topfeest. (Zo een band hadden ze op de locatie zelf nog niet meegemaakt). Vriendelijke groet, Thijs en Miranda

Default Avatar75
Thijs van Leer

Zeer professionele band zoals wij het ook hadden verwacht. Weten hoe ze het publiek moeten vermaken. Kleding in orde goede voorbereiding vooraf. Gewoon geweldig!

Default Avatar75
Carola Geven

Gisteren een topavond gehad. We hebben zeer genoten van de geweldige band. Hun muziek en ook hun gezelligheid maakte dat het een swingend feest is geworden. Het is een top band. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Groetjes vanuit Almere

Avatar
Arno, Yashica en Tygo

In onze zoektocht naar een swingband voor ons galafeest zijn we gestuit op deze band. Een galafeest zonder swing is immers geen optie. Gelukkig heeft Feelings met volle overtuiging de zaal doen bewegen. Dit in combinatie met de supervriendelijke service en toegankelijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij van ze hebben genoten, echt een aanrader!

Avatar
Remco
Boekenbal2017

De voetjes gaan al snel van de vloer met deze top band. We hebben een super feest gehad en mede dankzij Feelings zat de stemming er snel goed in. Ze spelen in op het publiek en hebben in goede interactie en een uitgebreid repertoire. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen op de dansvloer komt. We hebben alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten. Een echte aanrader dus!!!

Default Avatar75
Carola & Marco

Heel flexibel mbt onze wensen. Een goede klik met het publiek. Superleuk repertoire! Ze hebben er voor ons een onvergetelijke avond van gemaakt!

Default Avatar75
Remon Den Buurman

Wat maakt Feelings er een feest van. Bij ons heeft de hele avond iedereen op de dansvloer gestaan van jong tot oud. Wat hebben we genoten. De band heeft het totale plaatje, echt fantastisch. Wij kijken terug op een onvergetelijke avond met de band Feelings!

Default Avatar75
Patrick Van Maarsen

Gisteren heb ik kennis mogen maken met Feelings, en ik was zodanig onder de indruk dat ik besloot een review te schrijven. De band heeft gezorgd voor een geweldige feestsfeer! Hun repertoire is heel divers en daarom ook erg verassend. Ze sluiten goed aan bij het publiek en zetten een super sterk en strak optreden neer. De stemmen van de zangeressen hebben indruk gemaakt, ze zingen zoveel verschillende soorten liedjes en dan ook nog loepzuiver en verbazingwekkend krachtig! Ik zou deze band zeker aanraden voor een feestje!

Default Avatar75
Jan-Willem

We zochten een band voor onze bruiloft die een feestje kunnen bouwen. Nou, dat kun je inderdaad wel aan Feelings overlaten. Ze spelen alle soorten muziek, waarbij ze ook zelfs mijn schoonmoeder op de dansvloer gekregen. Als we weer eens een party geven, dan graag weer met Feelings!!!

Default Avatar75
Ramon en Caroline Zoetebrood

Feelings heeft gezorgd voor een fantastisch feest! Jullie enthousiasme werkte zeer aanstekelijk! De voetjes gingen van de vloer en dat gebeurd niet vaak op onze feestjes. Jullie kregen het voor elkaar! Met jullie repertoire die is gevarieerd waardoor jullie aansluiting vinden bij jong en oud. Jullie muzikale bijdrage aan ons feest was echt de kers op de taart! Nogmaals dank voor jullie fantastische muzikale bijdrage aan onze gave feest!

Default Avatar75
Leo Bakker

Beste band,
Wow, wat een avond! Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige feestavond! Jullie hebben onze huwelijksdag met een knallend optreden afgesloten. Iedereen was vol lof, wij hebben niets dan complimenten ontvangen.
Zelfs de manager van de trouwlocatie gaf aan zelden zo’n goede band te hebben gehoord.
Many thanks. We zullen onze trouwdag nooit vergeten.
Groeten, Nancy en Robert

Default Avatar75
Nancy en Robert

Op 20 mei 2017 heeft Feelings de muziek verzorgd op ons avondfeest. Tijdens onze zoektocht naar een band bleek dat het best lastig was om een veelzijdige band te vinden (wij waren op zoek naar een band die top 40 muziek/classic muziek maar ook latinmuziek kon spelen zodat er voor iedereem wat leuks tussen zou zitten) tot dat wij bij Feelings terecht kwamen! We hebben eerst een prive-optreden gehad in Den Haag, dit vonden wij erg leuk en waren gelijk enthousiast. Vervolgens met Romeo goed contact gehad over de invulling van de avond. De bandleden zijn erg aardig en relaxed! en als pluspunt is er een dj die in de pauze draait, ideaal. Iedereen was enthousiast over de band, een aanrader voor je bruiloft! Nogmaals bedankt Feelings. Groetjes, Remco & Priscilla uit Deventer.

Avatar
Remco & Priscilla

Twee weken geleden was onze bruiloft en Showband Feeling verzorgde onze muziek! Jullie optreden was super!! Onze gasten én wij zelf hebben heerlijk gedanst! De zangeressen hebben beiden een prachtige stem, hierdoor blijf je gewoon naar ze luisteren. De sfeer was goed en gezellig en dat kwam met name door de muziek. Romeo heeft ons goed geholpen met de voorbereidingen en kon goed met ons meedenken. We willen hem en de rest van de bandleden ontzettend bedanken voor de mooie muzikale avond!! Groetjes, Jackson en Shareen

Jackson en Shareen, een prachtig koppel
Shareen en Jackson

Wij en onze gasten hebben zeer genoten van het muzikale optreden van Feelings. Zelfs van de eigenaar van het restaurant kregen wij de vraag waar wij Feelings hadden geboekt omdat ze zo goed zijn. Het was een fantastische ervaring om Feelings op ons huwelijksfeest te hebben!

Avatar
Ronald van Veen

Wij zijn vooraf aan de boeking gaan kijken bij Feelings. Bij een privé optreden was er een hele relaxte sfeer die ook tijdens de voorbereiding en het optreden goed voelbaar was en ontzettend prettig is. Over het optreden zelf met één woord: GEWELDIG!!. We hebben een topavond gehad met uitstekende muziek met een zeer goede proffesionele band. We kregen bijna van iedere gast complimenten over de muziek en het was dan ook een avond om nooit meer te vergeten. Aan iedereen die op zoek is naar een band voor een fantastische avond. Ga eens kijken bij Feelings!

Jessica en Menno, straalgelukkig met hun huwelijk!
Jessica en Menno

Steengoede band met 6 geweldig goede muzikanten en een erg goede sound. Ze hebben een divers repertoire van heerlijke top 40 tot de onmisbare klassiekers voor ons gespeeld. De zangeressen hebben erg mooi gezongen. Af en toe moet ik even kijken of ze nog aan het zingen waren of dat de DJ aan het draaien was. Je ziet ook dat de bandleden plezier hebben samen op het podium en weten daar het publiek in mee te nemen. Wij kijken naar een 100 % geslaagde feestavond. En van meneer R. Haans ( onze directeur ) mag ik jullie volgend jaar weer inhuren! Dus tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

K. Brons

Avatar
Kristina Brons

Wat een geweldige band is dit! Breed repertoire dat heerlijk wordt gespeeld. Ze voelden de avond en het publiek goed aan. Veel gasten vroegen ons waar we deze band toch hadden gevonden en complimenteerden ons met de keuze. Tot slot is het ook nog eens een sympathieke band. Een dikke aanrader.

Avatar
Peter & Renatte

Op 29 augustus zijn we getrouwd. s’Avonds hadden we een mooi feest georganiseerd met als klapper op de vuurpijl Feelings XL! Het was een avond om nooit te vergeten! Iedereen van harte bedankt! Het feest was perfect en dit was grotendeels te danken aan jullie als band. De manier waarop de avond begeleid werd was subliem. De sfeer werd goed aangevoeld, wat rustiger beginnen om uiteindelijk op te bouwen naar een swingend feest. Iedereen stond op de dansvloer en louter positieve reacties van familie en vrienden. De samenwerking met jullie DJ was erg goed en leuk. Ik wil Feelings XL dan ook ten zeerste aanbevelen. Je bent gegarandeerd van een swingend feest waarbij iedereen wordt meegetrokken door de inzet van de band en de kracht van de muziek! Allemaal nogmaals bedankt en ik weet jullie een volgende keer weer te vinden!

Default Avatar75
Wendy

Beste Feelings leden en dj, Wij willen jullie laten weten dat jullie fantastisch waren op onze bruiloft! Via kennissen kwamen wij op jullie pad ze gaven aan dat we jullie moeten hebben als we een professionele allround feestband met DJ wilde hebben. Wij zijn hun dankbaar. Want zo als jullie beloofd hadden was er non stop feest met een gezellige band, goed geluid, mooie belichting en het belangrijkste een volle dansvloer. Het was een bruiloftsdroomfeest die uitkwam voor ons! Onze gasten gaven aan dat ze jullie geweldig vonden. Zelfs vrienden die zelf muziek maken vonden jullie geweldig! Dus luitjes het gaat jullie goed! Wij wensen jullie een mooi muzikale carrière toe!

Default Avatar75
Menno en Anne

Beste band,

Wow, wat een avond! Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige feestavond! Jullie hebben onze huwelijksdag met een knallend optreden afgesloten. Iedereen was vol lof, wij hebben niets dan complimenten ontvangen.

Zelfs de manager van de trouwlocatie gaf aan zelden zo’n goede band te hebben gehoord.

Many thanks. We zullen onze trouwdag nooit vergeten.

Groeten, Nancy en Robert

Default Avatar75
Robert en Nancy

Beste Bandleden,
Mogen wij jullie bij deze bedanken voor het overweldigend optreden op ons feest 2 mei jl. Jullie live optreden was echt fantastisch.

Heel veel lovende reacties mogen wij tot op heden nog steeds ontvangen. Ik moet zeggen dat de muzikale filmpjes op jullie website geheel niet in verhouding staan tot de overweldigende live topprestaties die jullie op ons feest geleverd hebben. Ook grandioos DJ werk tussen de optredens door. Wij wensen jullie heel veel succes, en hopelijk veel optredens toe. Voor iedereen die mocht twijfelen om jullie te boeken; twijfel niet.
gr. Rene en Pieter.

Default Avatar75
Rene en Pieter

Beste Feelings bandleden,

Bij deze willen wij jullie ontzettend bedanken voor de geweldige muziek die jullie de hele avond verzorgd hebben!
Wat een topfeest was het! Jullie hebben ervoor gezorgd dat iedereen het ontzettend naar zijn zin heeft gehad!
We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten!
Wat zijn we blij dat we jullie als band hebben gekozen!

HET WAS GEWELDIG!!!!!!!!

Ontzettend bedankt!!!
Veel succes in de toekomst!

Karel en Silvia Ooijer

Default Avatar75
Karel Ooijer

Beste bandleden van Feelings, het is inmiddels al even geleden, maar mede dankzij jullie hebben wij een fantastisch bruiloftsfeest gehad op 28 april in Oss. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen over jullie en er wordt nu nog steeds regelmatig over gepraat. Wat vooral opviel was jullie veelzijdigheid. Pop, dance classics, latin en Nederlandstalig muziek, alles kwam voorbij en het was ook gewoon allemaal even goed. Bovendien zat de stemming er al heel snel lekker in. Nogmaals allemaal heel erg bedankt! Groeten, Tonny en Heleen Groot

Default Avatar75
Tonny en Heleen Groot

Wij hebben gekozen voor Showband Feelings XL
Wij hadden 120+ avondgasten en hadden verwacht dat de band net te veel zou zijn voor onze bruiloft.
Maar nee, ze hebben zich netjes aan de volume afspraak gehouden. En vanaf het begin tot eind met de afterparty was onze dansvloer vol!
Wij hebben beide veel bruiloft feesten mee gemaakt maar die van ons stak er met kop en schouders boven uit!
Dus Feelings crew nogmaals bedankt en jullie muzikale invulling! En de allround DJ was ook top hij heeft alle verzoeknummers gedraaid!

Aankomende bruidsparen die dit zien. En zelf nog geen live ervaring met Feelings hebben. Die zouden gewoon een gratis privé optreden moeten aanvragen.
Want dit is de band onder de bands!

Feelings band bedankt! Wij zie jullie op onze jubileum!

Met hartelijke groet,

Maarten en Marijke

Maarten en Marijke geven elkaar het ja-woord
Maarten en Marijke

Feelings voor als het echt goed moet zijn”, is nog zwak uitgedrukt. Feelings is een ontzettend goede en enthousiaste band met aardige bandleden. Wij zijn 12-12-2016 getrouwd en hadden gekozen voor de 10 persoonsformatie. Onze gasten gaven aan dat ze zelden hadden meegemaakt dat er vanaf het begin zoveel werd gedanst. Wij kijken terug op een hele mooie dag, op een prachtige lokatie (Huis de Voorst, Eefde) en met een steengoede band.

Default Avatar75
Carel en Mieke Dekker

Review insturen? Gebruik het onderstaande formulier