Gastenboek

Default Avatar75
Ali van Teijlingen en Hèdi Trabelsi

Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige optreden op ons 60ste verjaardagsfeest. Het plaatje, met de 3 blazers, DJ, en lichtshow (bedankt, Romeo!) was kompleet. De hele avond lekkere, gevarieerde, dansmuziek, waardoor ‘oude tijden’ herleefden.
Jullie hebben ons en alle aanwezigen een onvergetelijke avond bezorgd! Wij genieten nog volop na.
Ali & Hèdi

Default Avatar75
Carel en Mieke Dekker

Feelings voor als het echt goed moet zijn”, is nog zwak uitgedrukt. Feelings is een ontzettend goede en enthousiaste band met aardige bandleden. Wij zijn 12-12-2014 getrouwd en hadden gekozen voor de 10 persoonsformatie. Onze gasten gaven aan dat ze zelden hadden meegemaakt dat er vanaf het begin zoveel werd gedanst. Wij kijken terug op een hele mooie dag, op een prachtige lokatie (Huis de Voorst, Eefde) en met een steengoede band.

Default Avatar75
Bas van Beijnum

super gaaf! afgelopen weekend hebben jullie de dansvloer helemaal vol weten te krijgen!
bedankt!!

Bas

Default Avatar75
Maarten en Marijke

Wij hebben gekozen voor Showband Feelings XL
Wij hadden 100+ avondgasten en hadden verwacht dat de band net te veel zou zijn voor ons bruiloft.
Maar nee vanaf het begin tot 02.00 met de afterparty was ons dansvloer vol met vrienden en familie op de dansvloer!
Wij hebben beide veel bruiloft feesten mee gemaakt maar die van ons stak met kop en schouders boven de andere uit!
Dus Feelings crew nogmaals bedankt en jullie allround DJ was ook top hij heeft al ons verzoeknummers gedraaid!

Aankomende bruidsparen die dit zien zouden gewoon een gratis privé optreden moeten aanvragen.
Als ze nog niet overtuigd zijn!

Feelings band bedankt! Wij zie jullie op ons jubileum!

Met vriendelijke groet,

Maarten en Marijke

Default Avatar75
Tonny en Heleen Groot

Beste bandleden van Feelings, het is inmiddels al even geleden, maar mede dankzij jullie hebben wij een fantastisch bruiloftsfeest gehad op 28 april in Oss. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen over jullie en er wordt nu nog steeds regelmatig over gepraat. Wat vooral opviel was jullie veelzijdigheid. Pop, dance classics, latin en Nederlandstalig muziek, alles kwam voorbij en het was ook gewoon allemaal even goed. Bovendien zat de stemming er al heel snel lekker in. Nogmaals allemaal heel erg bedankt! Groeten, Tonny en Heleen Groot

Default Avatar75
Karel Ooijer

Beste Feelings bandleden,

Bij deze willen wij jullie ontzettend bedanken voor de geweldige muziek die jullie de hele avond verzorgd hebben!
Wat een topfeest was het! Jullie hebben ervoor gezorgd dat iedereen het ontzettend naar zijn zin heeft gehad!
We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten!
Wat zijn we blij dat we jullie als band hebben gekozen!

HET WAS GEWELDIG!!!!!!!!

Ontzettend bedankt!!!
Veel succes in de toekomst!

Karel en Silvia Ooijer

Default Avatar75
Rene en Pieter

Beste Bandleden,
Mogen wij jullie bij deze bedanken voor het overweldigend optreden op ons feest 2 mei jl. Jullie live optreden was echt fantastisch.

Heel veel lovende reacties mogen wij tot op heden nog steeds ontvangen. Ik moet zeggen dat de muzikale filmpjes op jullie website geheel niet in verhouding staan tot de overweldigende live topprestaties die jullie op ons feest geleverd hebben. Ook grandioos DJ werk tussen de optredens door. Wij wensen jullie heel veel succes, en hopelijk veel optredens toe. Voor iedereen die mocht twijfelen om jullie te boeken; twijfel niet.
gr. Rene en Pieter.

Default Avatar75
Robert en Nancy

Beste band,

Wow, wat een avond! Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige feestavond! Jullie hebben onze huwelijksdag met een knallend optreden afgesloten. Iedereen was vol lof, wij hebben niets dan complimenten ontvangen.

Zelfs de manager van de trouwlocatie gaf aan zelden zo’n goede band te hebben gehoord.

Many thanks. We zullen onze trouwdag nooit vergeten.

Groeten, Nancy en Robert

Default Avatar75
Menno en Anne

Beste Feelings leden en dj, Wij willen jullie laten weten dat jullie fantastisch waren op onze bruiloft! Via kennissen kwamen wij op jullie pad ze gaven aan dat we jullie moeten hebben als we een professionele allround feestband met DJ wilde hebben. Wij zijn hun dankbaar. Want zo als jullie beloofd hadden was er non stop feest met een gezellige band, goed geluid, mooie belichting en het belangrijkste een volle dansvloer. Het was een bruiloftsdroomfeest die uitkwam voor ons! Onze gasten gaven aan dat ze jullie geweldig vonden. Zelfs vrienden die zelf muziek maken vonden jullie geweldig! Dus luitjes het gaat jullie goed! Wij wensen jullie een mooi muzikale carrière toe!

Default Avatar75
Wendy

Op 29 augustus zijn we getrouwd. s’Avonds hadden we een mooi feest georganiseerd met als klapper op de vuurpijl Feelings XL! Het was een avond om nooit te vergeten! Iedereen van harte bedankt! Het feest was perfect en dit was grotendeels te danken aan jullie als band. De manier waarop de avond begeleid werd was subliem. De sfeer werd goed aangevoeld, wat rustiger beginnen om uiteindelijk op te bouwen naar een swingend feest. Iedereen stond op de dansvloer en louter positieve reacties van familie en vrienden. De samenwerking met jullie DJ was erg goed en leuk. Ik wil Feelings XL dan ook ten zeerste aanbevelen. Je bent gegarandeerd van een swingend feest waarbij iedereen wordt meegetrokken door de inzet van de band en de kracht van de muziek! Allemaal nogmaals bedankt en ik weet jullie een volgende keer weer te vinden!

Avatar
Peter & Renatte

Wat een geweldige band is dit! Breed repertoire dat heerlijk wordt gespeeld. Ze voelden de avond en het publiek goed aan. Veel gasten vroegen ons waar we deze band toch hadden gevonden en complimenteerden ons met de keuze. Tot slot is het ook nog eens een sympathieke band. Een dikke aanrader.

Avatar
Kristina Brons

Steengoede band met 6 geweldig goede muzikanten en een erg goede sound. Ze hebben een divers repertoire van heerlijke top 40 tot de onmisbare klassiekers voor ons gespeeld. De zangeressen hebben erg mooi gezongen. Af en toe moet ik even kijken of ze nog aan het zingen waren of dat de DJ aan het draaien was. Je ziet ook dat de bandleden plezier hebben samen op het podium en weten daar het publiek in mee te nemen. Wij kijken naar een 100 % geslaagde feestavond. En van meneer R. Haans ( onze directeur ) mag ik jullie volgend jaar weer inhuren! Dus tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

K. Brons

Avatar
Jessica en Menno

Wij zijn vooraf aan de boeking gaan kijken bij Feelings. Bij een privé optreden was er een hele relaxte sfeer die ook tijdens de voorbereiding en het optreden goed voelbaar was en ontzettend prettig is. Over het optreden zelf met één woord: GEWELDIG!!. We hebben een topavond gehad met uitstekende muziek met een zeer goede proffesionele band. We kregen bijna van iedere gast complimenten over de muziek en het was dan ook een avond om nooit meer te vergeten. Aan iedereen die op zoek is naar een band voor een fantastische avond. Ga eens kijken bij Feelings!

Avatar
Ronald van Veen

Wij en onze gasten hebben zeer genoten van het muzikale optreden van Feelings. Zelfs van de eigenaar van het restaurant kregen wij de vraag waar wij Feelings hadden geboekt omdat ze zo goed zijn. Het was een fantastische ervaring om Feelings op ons huwelijksfeest te hebben!

Review insturen? Gebruik het onderstaande formulier