Band voor kerstfeest huren? Kies dan gelijk voor de beste kerstfeest band!

Band voor kerstfeest huren!

Een mooi kerstgala organiseren gaat samen met een steengoede band, kerstfeest band Feelings is een professionele kerstfeest band die door de jaren heen vele mooie kerstgala’s, kerstborrels en kerstfeesten muzikaal heeft mogen verzorgen voor klein en middelgrote bedrijven. Maar ook voor bedrijven als T-Mobile, Aegon, Rabobank, KPN, Heineken, Tebodin, Superunie en nog vele anderen.

Kerstfeest band huren boeken met welke muziekstijlen?

Een kerstgala band huren met een repertoire om van te dromen? Bij kerstfeest band Feelings hebben wij een breed internationale repertoire die wij voor u kunnen spelen. Achtergrondmuziek voor uw receptie of lekkere dansmuziek om er een swingfeest van te maken. Wij gaan altijd in gesprek met de organisator zodat u zeker weet dat u zelf bepaald wat u wilt horen op uw kerstfeest of kerstborrel. Wij leveren u dus muziek op maat!

Nog geen live ervaring met kerstfeest band Feelings?

Dan organiseren wij gratis en vrijblijvend een privé optreden voor u zodat u onze fantastische band live kunt zien. Bent u daarna geïnteresseerd geraakt in het kunnen van deze professionele live band? Dan kunnen we gelijk verder in gesprek gaan.

Onze kernwaarden: professioneel, betrouwbaar, flexibel en heel erg betaalbaar! Dus laat u verassen en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Wees er wel snel bij want kerstfeest band Feelings krijg jaarlijks vele aanvragen binnen voor de kerstperiode. Dus neem vrijblijvend contact met ons op of bel: 06 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn voor uw kerstgala. Bij uw boeking krijgt u een allround DJ cadeau voor in de pauze van de band. Er zullen dus geen stiltes vallen!

Kerstfeest band Feelings is te boeken als een 3, 6 of 10 persoonsformatie! Wij verzorgen ook de professionele geluids- en lichtinstallaties daar heeft u dus ook geen omkijken naar!