Band voor kerstgala huren? Nummer 1 kerstgala band van NL!

Band voor kerstgala/kerstfeest huren of boeken?

Een mooi kerstgala organiseren gaat samen met een steengoede kerstgala band, een band die de nodige ervaring heeft met kerstfeesten, kerstgala band Feelings is zo een professionele kerstfeest band. Door de jaren heen hebben wij vele mooie kerstfeesten, kerstborrels en kerstgala’s muzikaal mogen verzorgen voor zowel klein als middelgrote bedrijven. Maar ook voor bedrijven als T-Mobile, Aegon, Rabobank, KPN, Tebodin, Heineken en vele anderen.

Band voor kerstgala huren of boeken met diverse muziekstijlen

Een band huren met een repertoire om van te dromen? Bij kerstgala band Feelings hebben wij een breed internationale repertoire die wij voor u kunnen spelen. Met achtergrondmuziek voor uw receptie of met lekker dansmuziek om er een dansfeest van te maken. De keus is aan u! U bepaald zelf wat u wilt horen op u kerstfeest of kerstborrel. Wij leveren u dus muziek op maat!

Nog geen live ervaring met kerstgala band Feelings? 

Dan organiseren wij gratis en vrijblijvend een privé optreden voor u zodat u onze fantastische band live kunt zien. Bent u daarna geïnteresseerd geraakt in het kunnen van deze professionele live band? Dan kunnen we gelijk verder in gesprek gaan.

Onze kernwaarden zijn: professioneel, betrouwbaar, flexibel en heel erg betaalbaar! Dus laat u verassen en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Wees er wel snel bij want kerstgala band Feelings krijg jaarlijks voor de kerstperiode vele aanvragen binnen. Dus neem contact met ons op of bel: 06 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn voor uw kerstgala. Bij u boeking krijgt u een allround DJ cadeau voor in de pauze van de band. Er zullen dus ook geen stiltes vallen!

Kerstgalaband Feelings is te boeken als een 3, 6 of 10 persoonsformatie! Wij verzorgen ook de professionele geluids- en lichtinstallaties daar heeft u dus ook geen omkijken naar!