Band voor koningsdag huren? Met 100% kwaliteitsgatantie!

Band voor koningsdag huren of boeken?

Koningsdag komt er al weer bijna aan en u bent op zoek naar een super leuke band die u event of festival muzikaal onvergetelijk maakt? Kijk dan eens naar Showband Feelings zei kunnen muzikaal iedere stijl live brengen! Deze fantastische, professionele band is te boeken in een 6 of 10 persoonsformatie. Wij kunnen er een heel lang verhaal van maken waarom wij de beste keus zijn. Maar vragen u gewoon onze live video te bekijken onder in de pagina.

Band huren voor koningsdag met gratis allround DJ?

Als u de keuze maakt om Showband Feelings in te zetten voor u entertainment dan nemen wij ook nog eens een super goede allround DJ voor u mee! Voor super snelle afwisseling.  Feelings speel de bekende meezingers, hedendaags top 40 en zelfs salsa en merengue op u verzoek! het repertoire wordt volledig naar u wens ingevuld! 

Feelings huren voor koningsdag?

Wees er wel snel bij want Feelings krijg rond koningsdag- nacht velen aanvragen binnen. En helaas kunnen wij maar een kleine deel echt voorzien van een spectaculaire feest! Dus wacht niet te lang en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn in u tijdsschema?