Latin band huren voor uw feest? Met de beste Latin hits!

Latin band voor uw feest huren?

Kom in latin zomerse sferen met Latin band Feelings! Als u op zoek bent naar een swingende Latin band die de beste Latin nummers kan spelen, dan bent u bij deze geholpen! Feelings band beschikt over een breed en divers repertoire en is gespecialiseerd in Latin muziek. Deze Latin band zorgt ervoor dat uw gasten lekker de dansvloer op gaan.

Latin band met ook andere muziekstijlen.

Naast heerlijke Latin muziek speelt Feelings natuurlijk ook de beste top 40 en dance classics hits! Dus zoekt u een band die echt iedere muziekstijl op professioneel niveau live kan spelen dan is dat Feelings!

Feelings is een unieke, professionele en betaalbare top band met heel veel muzikale mogelijkheden.

Latin band Feelings inhuren?

Dus kom snel in contact met Feelings. Feelings krijgt jaarlijks meer dan 600 aanvragen binnen. En helaas kunnen ze er maar een klein deel daar van voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus kijk snel of wij nog beschikbaar zijn op u feestdatum. klik op contact  of bel: 06 – 14 59 96 17 

Een kleine greep uit onze Latin repertoire:

  • Elvis Crespo – Pintame
  • Marc Antony – Vivir mi vida
  • Juan Luis Guerra – La Bilirrubina
  • Joe Arroyo – La noche
  • Enrique Iglesias –  Bailando
  • Gloria Estefan – Conga

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoonsformatie.

Live voorbeeld opgenomen met een telefoon. Dus excuus voor het geluidskwaliteit. De video’s die professioneel maar ook weer live opgenomen worden staan binnenkort online:

Latin band  huren, Latin band boeken, Latin band inhuren