Latin band huren?

Latin band Nederland: Kom in latin zomerse sferen met Latin band Feelings! Als u op zoek bent naar een swingende Latin band voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een andere evenement die de beste Latin nummers voor u kan spelen, dan bent u bij deze geholpen! Feelings band beschikt over een breed en divers repertoire en is gespecialiseerd in het Latin muziek. Deze allround Latin band zorgt ervoor dat uw gasten lekker de dansvloer op gaan. Wilt u onze Latin band boeken? Dan kan dat voor ieder feest en tegen een betaalbaar tarief

Een kleine greep uit onze Latin repertoire:

 • Wilfrido Vargas – Abre tus ojos
 • Marc Anthony – Vivir mi vida
 • Juan Luis Guerra – La Bilirrubina
 • Celia Cruz – La vida es un carnaval
 • Gusttavo Lima –  Balada boa
 • Gloria Estefan – Conga
Tienmansformatie Feelings, op een gala!

Latin band met ook andere muziekstijlen.

Wanneer u onze Latin band wilt boeken stellen wij een diverse lijst samen van de beste Latin covers die wij op uw feest gaan spelen. Ons repertoire loopt uiteen van de klassieke Latin nummers van jaren terug tot Latin covers van recente nummers uit de Top 40. Natuurlijk kunt u al uw voorkeuren aangeven en zorgen we ervoor dat de muziek zo is samengesteld dat het aan uw eisen voldoet! Naast heerlijke Latin muziek speelt Feelings natuurlijk ook hedendaags top 40, soul & funk, disco classics. Feelings speelt alleen maar hits! Zo klinken ze bekend in de oren. En heeft u gegarandeerd een volle dansvloer!

Dus zoekt u een band die echt iedere muziekstijl op professioneel niveau live kan spelen dan is dat Feelings! Feelings is een unieke, professionele en top band met heel veel muzikale mogelijkheden.

Latin band Feelings met een bezetting naar uw wens

Feelings is een allround coverband die te boeken is in een 3 tot 10 persoonsformatie met geweldige 3 koppige blazerssectie. Daarnaast krijgt u bij uw reservering een cadeau van Feelings en dat is een allround DJ die ook al u verzoeknummers afspeelt in de pauze van de band. Dus u heeft gelijk een complete feestavond met band en DJ. Dus is dat ook gelijk non-stop dansen! Latin band bruiloft, latin band bruiloftsfeest, latin band huren, latin band bruiloft band Den Haag boeken, Google

 

Latin band Feelings Live

Bruiloft band Den Haag boeken

Wat is Latin muziek?

Latin muziek is muziek die oorspronkelijk afkomstig is uit Latijns-Amerika. Deze muziek is vaak in het Spaans of Portugees en wordt ondergebracht onder de overkoepelende term Latin.

Latin is een breed begrip en heeft nog veel subgenres onder zich. Zo spelen wij als band onder andere Latin covers in de volgende subgenres:

Bachata, Bolero, Latin pop, Latin rock, Merengue, Reggaeton, Rumba, Salsa, Samba en Tango.

Latin muziek klinkt vaak erg feestelijk en exotisch en is daarnaast ook erg dansbaar. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer wanneer onze Latin band uit Nederland optreedt op uw feest! latin band bruiloft

De ideale Latin band voor uw feest? Vul de onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
  Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
  Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
  U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?   bruiloft band Latin band Nederland, Latin band bruiloft