Latinband boeken, in de provincie Noord-Brabant

Latin band voor uw feest in Noord-Brabant huren?

Kom in latin zomerse sferen met Latin band Feelings! Als u op zoek bent naar een swingende latin band die de beste Latin nummers kan spelen, dan bent u bij deze geholpen! Feelings band beschikt over een breed en divers repertoire en is tevens ook gespecialiseerd in Latin muziek. Deze Latin band zorgt ervoor dat uw gasten lekker de dansvloer op gaan. Naast heerlijke Latin muziek speelt Feelings natuurlijk ook de beste top 40 en dance classics hits!

Feelings is een professionele en betaalbare top band met heel veel muzikale mogelijkheden.

Latin band Feelings inhuren?

Dus kom snel in contact met Feelings. Feelings krijgt jaarlijks meer dan 600 aanvragen binnen. En helaas kunnen ze er maar een klein deel daarvan voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus kijk snel of wij nog beschikbaar zijn op u feestdatum. Klik op contact of bel: 06 – 14 59 96 17

Een kleine greep uit onze repertoire:

  • Elvis Crespo – Pintame
  • Marc Anthony – Vivir mi vida
  • Juan Luis Guerra – La Bilirrubina
  • Luis Fonsi – Despacito
  • Enrique Iglesias –  Bailando
  • Gloria Estefan – Conga

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoons formatie.

Live voorbeeld opgenomen met een telefoon. Dus excuus voor de geluidskwaliteit. De video’s die professioneel maar ook weer live opgenomen worden staan binnenkort online:

Beste Bandleden,

Mogen wij jullie bij deze bedanken voor het overweldigend optreden op ons feest 2 mei jl. Jullie live optreden was echt fantastisch.

Heel veel lovende reacties mogen wij tot op heden nog steeds ontvangen. Ik moet zeggen dat de muzikale filmpjes op jullie website geheel niet in verhouding staan tot de overweldigende live topprestaties die jullie op ons feest geleverd hebben. Ook grandioos DJ werk tussen de optredens door. Wij wensen jullie heel veel succes, en hopelijk veel optredens toe. Voor iedereen die mocht twijfelen om jullie te boeken; twijfel niet

Rene en Pieter

In onze zoektocht naar een swingband voor ons galafeest zijn we gestuit op deze band. Een galafeest zonder swing is immers geen optie. Gelukkig heeft Feelings met volle overtuiging de zaal doen bewegen. Dit in combinatie met de supervriendelijke service en toegankelijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij van ze hebben genoten, echt een aanrader!

Remco

Wat een geweldige band is dit! Breed repertoire dat heerlijk wordt gespeeld. Ze voelden de avond en het publiek goed aan. Veel gasten vroegen ons waar we deze band toch hadden gevonden en complimenteerden ons met de keuze. Tot slot is het ook nog eens een sympathieke band. Een dikke aanrader.

Peter & Renatte