Live band boeken?

Feelings is een live band die uw gehele avond kan vullen met geweldige live muziek. De band staat voor professionaliteit, flexibiliteit, en is ook nog eens betaalbaar! Wij van Feelings band vinden ons passie als wij de beste live muziek maken en een onderdeel mogen zijn van een geweldige feestavond. Wanneer u besluit Feelings te boeken voor uw feest heeft u gegarandeerd een onvergetelijke muzikale avond. Met een live coverband die u een non stop feest bezorgd. En zelfs voor de pauze van de band een allround DJ meenemen zo heeft u ook gelijk de nieuwste trend “band met DJ” L

Om uw feest te vereeuwigen krijgt u naast de band en DJ ook feest foto’s die mooie (dans)momenten vastlegt.

Een band met heel veel mogelijkheden. Met een bezetting vanaf 3 tot een 10 persoonsformatie met alles erop en eraan.

Nu tijdelijk met gratis allround pauze DJ & feest foto’s ter waarde van € 350,-

Onze prachtige zangeressen (Arva en Kristina) en onze drummer!
bruiloftband Den Haag boeken

Live muziek band

Een goede live coverband zal uw feest tot een groot succes maken. Daarom is het altijd goed om de band een keer live te zien voordat u de live band gaat boeken. Feelings band biedt u de mogelijkheid om hun eerst gratis en vrijblijvend live te zien op een privé optreden die zij dan ook speciaal voor u organiseren. Privé is ook echt privé, dit is dus alleen voor u en voor de mensen die u mee wilt nemen.

Feelings is een live allround band die iedere muziekstijl live voor u kan spelen. Bij uw privé optreden kunt u dus al aangeven wat u ongeveer wilt hebben op uw feest. Feelings geeft daar gehoor aan omdat het uw feest is! Zij leveren dus ook nog eens live muziek naar keus. Denk aan hedendaags top 40, de klassiekers en meezingers, funk, soul, disco en zelfs Latin. 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
  Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent allround band Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
  Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
  U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?   Coverband voor verjaardagsfeest

   Live soul coverband

   Feelings is een veelzijdige band met een divers repertoire in soul en daarom inzetbaar als Soul band. Met de meest bekende hits uit de beginjaren van Soul tot de nummers van nu. Onze Soul band heeft het allemaal in huis om een onvergetelijke avond aan muziek neer te zetten. Door te kiezen voor Feelings als uw Soul band, krijgt u een live muziek vullende avond. Dankzij de DJ kunnen uw gasten in de pauzes van de band, nog steeds kunnen genieten van de beste soul muziek en andere hits.

   Live disco band

   Feelings is een professionele disco band die de beste disco nummers covert uit de 70’s tot de top 40 van nu! Een band die vaak ingezet wordt voor het thema disco feest met live muziek! De band staat voor professionaliteit, flexibiliteit, en is ook nog eens betaalbaar voor iedereen! Wij van Feelings band vinden het leuk om met de beste disco covers een onderdeel te zijn van uw disco feest!

    

   Live latin coverband

   Kom in latin zomerse sferen met Latin band Feelings! Als u op zoek bent naar een swingende Latin band die de beste Latin nummers kan spelen, dan bent u bij deze geholpen! Feelings band beschikt over een breed en divers repertoire en is gespecialiseerd in Latin muziek. Deze Latin band zorgt ervoor dat uw gasten lekker de dansvloer op gaan met live muziek. 

   Heerlijk aan het genieten van onze soul muziek