Live band huren of boeken? Nummer 1 live band van NL!

Live band huren of boeken?

Als u opzoek ben naar een goeie Live band dan bent u bij onze professionele allround band Feelings of onze grotere band Feelings XL aan het juiste adres! Feelings behoord tot 1 van de beste live bands van Nederland. En speelt ongeveer 110 keer per jaar! En toch is ieder feest voor ons weer uniek omdat wij 100% inspelen op de wensen van onze klanten. En dat merkt u weer aan onze klant tevredenheid!

Live band huren die ook echt allround is?

Tegenwoordig noemt bijna iedere band zich allround. Maar wij zijn het echt omdat wij hedendaags 40, Soul, Funk, Dance Classics, Disco, Salsa, Merengue, Soca, Bachata, Reggae en zelfs op verzoek Nederlandse pop nummers spelen. En de klant die ons in huurt bepaald zelf zijn feestavond muziek!

Live band huren of boeken met een gratis top DJ voor in de pauze?

Feelings wil geen lege dansvloer hebben op u feest. Een feit is dat ook niet zal gebeur als wij aan het spelen zijn. Maar zelfs in de pauze zult u en u gasten lekker door kunnen dansen met onze top DJ. Daarom krijgt u deze DJ van ons cadeau! En ja tocht zijn wij nog steeds heel er goed betaalbaar!

Dus laat u verassen en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Wees er wle snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen we er maar een kleine deel voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet langer en neem contact met ons op of bel: 06 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoonsformatie.