Tropische Band huren of boeken? Hier zit u gelijk bij de beste Tropische band

Tropische band huren of boeken?

Tropische band Feelings is de nummer 1 professionele Tropische band van Nederland! Een band die alles kan en wilt spelen op uw bruiloft, festival, verjaardag of bedrijfsfeest. Of het nu graag om Tropisch muziek of 70’s, 80’s, disco, 90’s, hedendaags top 40 of ook met wat soul & funk? Voor ieder muziekkeus die u maakt bent u bij deze top band aan de juiste adres!

Tropische band huren met gratis tropische of allround DJ?

Een Tropische band met DJ erbij kost u al snel € 400 tot € 600 meer! Bij Tropische band Feelings kost u dat helemaal! Dat is omdat wij willen dat het een feest word dat u nooit meer zult vergeten!
Daarom nemen wij gratis een allround DJ mee die ook nog eens al u verzoeknummer draait op de beste draaitafels die er maar mogen zijn!

Zoals u bekent zult zijn bij andere feesten ziet u al snel als de band de nodige pauze neemt om even wat te drinken 1 derde van de gasten het feest verlaat omdat de feest dan inzakt. Dat is bij Tropische band Feelings niet acceptabel omdat er non stop feest muziek staat of gespeeld word naar u keus!
En het feest gehalte door ons professionele team vanaf begin tot eind op 100% hoog word gehouden.

Wilt u deze tropische band boeken? Ga dan naar contact en vraag gratis en vrijblijvend om een offerte. Heeft u nog live ervaring met deze tropische band? En wilt u deze tropische band een keer live gezien hebben voor dat u over gaat tot huren of boeken van deze band? Laat het ons dan weten via Live zien. Dan maken wij een afspraak met u. En dan organiseren wij vrijblijvend een privé optreden voor u! Die ook echt privé is dus alleen voor u en de mensen die u mee wilt nemen!

Tropische band huren, tropische band boeken, tropische band inhuren

Tropische band inhuren, tropische band boeken, tropische band huren