Coverband Feelings voor als het echt goed moet zijn

De showband Feelings staat vooral bekend om zijn spectaculaire feesten, veelzijdigheid en professionaliteit! Deze showband behoort onder de feest- en coverbands tot het neusje van de zalm. En is toch voor iedereen betaalbaar gebleven!

De showband bestaat uit twee zangeressen die muzikaal worden begeleid door de drummer, bassist, gitarist en toetsenist. En met de XL formatie worden zij nog eens versterkt met een percussionist, alt saxofonist, tenor saxofonist en trompettist. Alles wordt live gespeeld, dus geen bandje dat meeloopt of voorgeprogrammeerde partijen. What you see is what you get! Show band Feelings beschikt over een breed repertoire: van Disco, Top 40, 70's, 80's, 90's en ja zelfs Salsa en Merengue. Ieder feest dat zij verzorgen daar wordt het repertoire/muziekstijlen volledig ingevuld naar uw wens. Of u nu een bruiloft band zoekt voor bruiloft muziek of een coverband zoekt, een band voor bedrijfsfeest of een feestband voor een ander feest. Van een klein intiem gezelschap tot swingende menigte, Feelings maakt er altijd een FEEST van!

En is de 10 persoonsband te groot voor uw feest? Dan spelen we ook gewoon met 6 bandleden het dak eraf!

Onze show band treedt ook op als soul band, latin band en disco band

Feelings Band

6 persoonsformatie met allround DJ in de pauze!

Feelings: Is een allround top 5 feestband van Nederland!.

Zij worden vaak ingezet op bruiloften en bedrijfsfeesten die een goeie allround feestband willen hebben!

Met deze band zult u non stop op de dansvloer zijn en dat is niet alleen omdat ze een geweldige mix van nummers hebben maar ook omdat zei in combinatie met hun allround DJ super snel afwisselen!

Uw feest zal dus geen inzak momenten kennen.

Heeft u de band nooit live gezien?

Meld u dan gratis en vrijblijvend aan op de pagina Live Zien.

Bandbezetting

Feelings Band XL

10 persoonsformatie met allround DJ in de pauze!

Feelings XL: Is een allround top feestband van Nederland!.

Zij worden vaak ingezet op festivals, bedrijfsfeesten en op bruiloften die net wat meer feest willen hebben.

Met deze band zult u non stop op de dansvloer zijn en dat is niet alleen omdat ze een geweldige mix van nummers hebben maar ook omdat zei in combinatie met hun allround DJ super snel afwisselen!

Uw feest zal dus geen inzak momenten kennen.

Heeft u de band nooit live gezien?

Meld u dan gratis en vrijblijvend aan op de pagina Live Zien.

Bandbezetting

VoorproefjeDe video’s en audiofragmenten die u zo gaat zien en beluisteren zijn live gespeelt. Gewoon one take eerlijk geluid. Dus dit kwaliteit mag u ook live van ons verwachten!

Live Zien

U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?

Wilt u ons toch eerst een keer live zien?

Dat kunt u zich inschrijven voor een vrijblijvend privé optreden!

Deze verzorgen wij in Den Haag.

Laat ons weten wanneer het u uitkomt?

Dan zorgen wij dat er gezellig een drankje voor u klaar staat.

Vul uw gegevens in het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met uw op.


Showband Feelings staat bekend als het neusje van de zalm onder de cover & feestbands!

En bewijst telkens weer dat goed niet altijd duur hoeft te zijn!


Volgens velen behoort showband Feelings tot de top van de Nederlandse artiesten. Deze band beheerst vele muziekstijlen uitstekend! Grote kans dus dat zij uw favoriete nummers al kennen en kunnen spelen.


Door het grote aantal getalenteerde muzikanten in deze band is het naast een imponerend gezicht op het podium ook een geweldige luisterervaring. Het repertoire wordt in overleg compleet afgestemd op het feest dat u voor ogen staat. Deze formatie weet op die manier altijd het maximale uit uw feest te halen. En tijdens de pauze van de band gaat het feest gewoon door met hun allround feest DJ.

Heeft u nog geen live ervaring met Feelings?

Dan organiseren wij gratis en vrijblijvend een privé optreden voor u.

Of u vraagt naar een live DVD, all about Feelings!

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!


Selecteereen Tijdstip:

21.00 uur21.45 uur22.30 uur

 • Wij hebben gekozen voor Showband Feelings XL Wij hadden 100+ avondgasten en hadden verwacht dat de band net te veel zou zijn voor ons bruiloft. Maar nee vanaf het begin tot 02.00 met de afterparty was ons dansvloer vol met vrienden en familie! Wij hebben beide veel bruiloftsfeesten mee gemaakt maar die van ons stak er met kop en schouders boven uit! Dus Feelings crew nogmaals bedankt en jullie allround DJ was ook top hij heeft al ons verzoeknummers gedraaid! Aankomende bruidsparen die dit zien zouden gewoon een gratis privé optreden moeten aanvragen. Als je nog niet overtuigd bent! Feelings band bedankt! Wij zie jullie op ons jubileum! Met vriendelijke groet, Maarten en Marijke
  Maarten en Marijke
 • Beste bandleden van Feelings, het is inmiddels al even geleden, maar mede dankzij jullie hebben wij een fantastisch bruiloftsfeest gehad op 28 april in Oss. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen over jullie en er wordt nu nog steeds regelmatig over gepraat. Wat vooral opviel was jullie veelzijdigheid. Pop, dance classics, latin en Nederlandstalig muziek, alles kwam voorbij en het was ook gewoon allemaal even goed. Bovendien zat de stemming er al heel snel lekker in. Nogmaals allemaal heel erg bedankt! Groeten, Tonny en Heleen Groot
  Tonny en Heleen Groot
 • Beste Feelings bandleden, Bij deze willen wij jullie ontzettend bedanken voor de geweldige muziek die jullie de hele avond verzorgd hebben! Wat een topfeest was het! Jullie hebben ervoor gezorgd dat iedereen het ontzettend naar zijn zin heeft gehad! We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten! Wat zijn we blij dat we jullie als band hebben gekozen! HET WAS GEWELDIG!!!!!!!! Ontzettend bedankt!!! Veel succes in de toekomst! Karel en Silvia Ooijer
  Karel Ooijer
 • Beste Bandleden, Mogen wij jullie bij deze bedanken voor het overweldigend optreden op ons feest 2 mei jl. Jullie live optreden was echt fantastisch. Heel veel lovende reacties mogen wij tot op heden nog steeds ontvangen. Ik moet zeggen dat de muzikale filmpjes op jullie website geheel niet in verhouding staan tot de overweldigende live topprestaties die jullie op ons feest geleverd hebben. Ook grandioos DJ werk tussen de optredens door. Wij wensen jullie heel veel succes, en hopelijk veel optredens toe. Voor iedereen die mocht twijfelen om jullie te boeken; twijfel niet. gr. Rene en Pieter.
  Rene en Pieter
 • Beste band, Wow, wat een avond! Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige feestavond! Jullie hebben onze huwelijksdag met een knallend optreden afgesloten. Iedereen was vol lof, wij hebben niets dan complimenten ontvangen. Zelfs de manager van de trouwlocatie gaf aan zelden zo’n goede band te hebben gehoord. Many thanks. We zullen onze trouwdag nooit vergeten. Groeten, Nancy en Robert
  Robert en Nancy
 • Beste Feelings leden en dj, Wij willen jullie laten weten dat jullie fantastisch waren op onze bruiloft! Via kennissen kwamen wij op jullie pad ze gaven aan dat we jullie moeten hebben als we een professionele allround feestband met DJ wilde hebben. Wij zijn hun dankbaar. Want zo als jullie beloofd hadden was er non stop feest met een gezellige band, goed geluid, mooie belichting en het belangrijkste een volle dansvloer. Het was een bruiloftsdroomfeest die uitkwam voor ons! Onze gasten gaven aan dat ze jullie geweldig vonden. Zelfs vrienden die zelf muziek maken vonden jullie geweldig! Dus luitjes het gaat jullie goed! Wij wensen jullie een mooi muzikale carrière toe!
  Menno en Anne
 • Op 29 augustus zijn we getrouwd. s’Avonds hadden we een mooi feest georganiseerd met als klapper op de vuurpijl Feelings XL! Het was een avond om nooit te vergeten! Iedereen van harte bedankt! Het feest was perfect en dit was grotendeels te danken aan jullie als band. De manier waarop de avond begeleid werd was subliem. De sfeer werd goed aangevoeld, wat rustiger beginnen om uiteindelijk op te bouwen naar een swingend feest. Iedereen stond op de dansvloer en louter positieve reacties van familie en vrienden. De samenwerking met jullie DJ was erg goed en leuk. Ik wil Feelings XL dan ook ten zeerste aanbevelen. Je bent gegarandeerd van een swingend feest waarbij iedereen wordt meegetrokken door de inzet van de band en de kracht van de muziek! Allemaal nogmaals bedankt en ik weet jullie een volgende keer weer te vinden!
  Wendy

Copyright Feelings Band © 2016 Alle Rechten voorbehouden. Ontworpen door InYourFaceMedia.nl