Bruiloft band Den Haag Huren boeken Google

U wilt een geweldige bruiloft band boeken uit Den Haag?

Bruiloft band Den Haag huren of boeken: U bent momenteel opzoek naar een goede en professionele bruiloft band uit Den Haag? Dan heeft u nu misschien wel de beste bruiloft band uit Den Haag gevonden volgens de muzikale kenners. Of u nu zoekt naar een allround coverband, disco band, top 40 band, latin band, jaren 80 band, soul band of een combinatie van alles? bij bruiloftband Feelings kan het allemaal. Ook handig om te weten Coverband Feelings doet jaarlijks zo een 80 unieke bruiloftsfeesten op maat. Feelings neemt al u wensen mee zo dat u jaren laten nog kunt terug denken naar u mooiste dag van u leven.

Om uw bruiloft feest te vereeuwigen krijgt u naast de band en DJ ook feest foto’s die mooie (dans)momenten vastlegt.

Een band met heel veel mogelijkheden. Met een bezetting vanaf 3 tot een 10 persoonsformatie met alles erop en eraan.

Nu tijdelijk met gratis allround pauze DJ & feest foto’s ter waarde van € 450,-

Al jaren de nummer 1 bruiloft band uit Den Haag

Bruiloftband Feelings bestaat al velen jaren. En heeft altijd met top muzikanten en vocalisten gewerkt. En doet dat tot op heden nog steeds. Deze bruiloft band staat dan ook voor kwaliteit, professionaliteit, gezelligheid en vooral voor zijn betaalbaarheid. Feelings vind dat iedereen recht heeft op een top feestband op zijn bruiloft. Daarom zult u zelf ook na eventueel vergelijking met ander coverband/bruiloft band in zien dat Feelings de prijs-kwaliteit meer dan waard is. Via Google zult u veel bands tegen komen waar u de prijzen niet van zult begrijpen en op eventuele verzamelsite/artiestenbureaus zult u gemiddeld € 300,- tot € 400,- meer betalen voor hun als tussen persoon. Dus neem vrijblijvend contact met Feelings op en laat u verbazen over de mogelijkheden die deze fantastische bruiloft band u allemaal kan bieden op uw bruiloft. In de 3, 6 of 10 persoonsbezetting met blazers!

Enthousiast over de Bruiloft band maar nog niet helemaal overtuigd?

U bent al wel geïnteresseerd? Maar u wilt toch al het moois wat eerder vertel is eerst met eigen ogen en oren ervaren voor u eventueel overgaat naar een boeking? Ook dan zijn wij u van dienst. Kom dan vrijblijvend en direct in contact met ons via whatsapp of de contactformulier via de website. Dan maken wij natuur gratis plaats voor u zodat u de band helemaal privé mag komen bekijken met maximaal 4 personen dan zorgen wij dat er wat lekkers staat met wat drankjes die u kunt nuttigen terwijl u van deze live band geniet. En ook handig het wordt natuurlijk in Den Haag georganiseerd dus wees snel en maak gebruik van deze unieke privéoptreden en u zit nergens aan vast.

Kan het u wel alvast verklappen dat meer dan 95% van de mensen die u voor zijn geweest bij een privéoptreden de zelfde dag de band nog hebben vastgezet voor hun bruiloftsfeest. En aan onze eerlijke reverenties kunt u zien dat wij alleen maar dik tevreden klanten hebben overgehouden. Klanten die ons zelfs weer aanraden bij opkomende bruiloftsfeesten van familieleden of vrienden. Tenslotte krijgt u bij uw boeking een allround pauze DJ cadeau van Feelings. Dus ook nog eens non-stop feest!

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
    Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?