Festival band huren voor uw Festival?! Met 100% kwaliteitsgarantie?!

Festival band huren voor u Festival?!

U festival komt er binnenkort aan en daar voor bent u opzoek naar een professionele band met goeie reverenties. En als het kan ook nog eens goed betaalbaar? Dan zijn wij van Feelings en Feelings XL misschien wel de beste keus voor u als festival band. Een band die speelt met muziekgeschoolde muzikanten! Die er iedere keer weer van kunnen genieten als ze live muziek mogen maken! En daarom dus ook niet de hoofdprijs vragen!

 

Festival band huren of boeken? Die ook echt iedere muziekstijl kan spelen?

De band Feelings en de groter bezetting Feelings XL kunnen vele verschillende muziek stijlen spelen zoals,

·    Funk

·    Soul

·    Hedendaags top 40

·    Disco

·    Salsa

·    Merengue

·    Soca

·    Reggae

.  Nederpop

En om het nog mooier te maken bij deze band stelt zelf 1 of meerdere stijlen muziek samen die wij met veel plezier live voor u zullen spelen!

 

Festival band huren of boeken met een gratis top DJ als cadeau?

Als u kiest voor Feelings (XL) op u festival dan nemen wij voor in de pauze een gratis allround top DJ/VJ mee. Die zich ook weer beweegt in de afgesproken muziekstijlen die u met de band heeft afgesproken.

 

Festival band huren of boeken die alles voor u regelt?!

Wij zijn ook instaat alle benodigdheden voor u festival te verzorgen voor hele scherpe prijzen. Denk aan een Podium, Professionele Geluidsinstallatie, Lichtinstallatie, en heel veel meer!

 

Interesse gewekt?  laat u dan verassen over de prijs en vraag gratis en vrijblijvende een offerte aan.

Wees er wel snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen wij er maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feest! Dus wacht niet te langer en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum. En plaats er dan een gratis optie op.

 

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoonsformatie.