Soul band huren

Wij bieden een breed aanbod aan soul covers, met hits uit de begin jaren van Soul muziek tot aan de nummers van nu. Onze soulband heeft het allemaal in huis om voor u en uw gasten een onvergetelijke avond aan live muziek te geven. Naast dat wij een band zijn met een saxofonist, beschikken wij ook over een allround dj die er in de pauzes voor zal zorgen dat de gasten nog steeds kunnen genieten van de leukste soul muziek covers en andere hits. Uiteraard zit de dj al in de prijs inbegrepen en hoeft u dus niet extra te betalen. Twijfel dus niet langer en schrijf u in voor een vrijblijvend privé optreden. Hierbij kunt u gratis genieten van een privé optreden in Den Haag op een door u gekozen datum en tijdstip. Het proefoptreden is onder het genot van een drankje.

soul band boeken
muziek bandje

Een greep uit ons repertoire:

 • I feel good – James Brown
 • Super duper love  – Joss Stone
 • Right on  – Pasadenas
 • Soul medley – Bruno Mars
 • Dance little sister – Terence Trent D’Arby soul band huren

Soul band Nederland, Soul bands Nederland, Soulband Nederland

Over soul band Feelings band

Feelings band is een professionele coverband die covers maakt in allerlei muziekgenres met live muziek. Zo kunt u bij ons een disco band, latin band, feestband met blazers en een soulband huren. Onze showband bestaat uit 2 zangeressen, een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Wilt u liever een uitgebreidere cover band voor op uw evenement? Dan kunt u kiezen voor de XL formatie, hierbij wordt onze showband versterkt met een percussionist, alt saxofonist, tenor saxofonist en een trompettist. Wij zijn in te huren voor elk evenement, van bruiloften tot aan verjaardagen en bedrijfsfeesten.

bruiloft band huren

Deze soul band huren? of heeft u nog vragen en opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
  Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent soulband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
  Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
  U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?   Google soul band feelings