Disco band huren boeken?

Disco band huren boeken? Kijk dan naar disco band Feelings. Een professionele band met de leukste disco covers uit de 70’s tot de top 40 van nu! Een live band die vaak ingezet wordt voor het thema disco feest! De band staat voor professionaliteit, flexibiliteit, en is ook nog eens goed betaalbaar voor iedereen! Wij van Feelings band vinden het altijd geweldig om met de beste disco covers een onderdeel te zijn van het succes van uw disco feest!

disco band
Live band kerstfeest

Disco band huren of boeken met de beste disco covers?

Een goede disco band kent de klassiekers van toen en nu natuurlijk. Om een paar artiesten te noemen waar wij de beste disco covers van spelen: Kool & The Gang, Chic, Earth Wind & Fire, KC & and The Sunshine Band, Aretha Franklin, James Brown, Michael Jackson en vele anderen! U kunt een divers aanbod van disco klassiekers verwachten van hits van toen tot aan de top 40 van nu. Ons repertoire bestaat uit disco covers die uw feest laat swingen.

Disco band huren of boeken met gratis Disco DJ?

Als u onze disco band boekt, zal er tevens een gratis DJ komen draaien in de pauzes van deze fantastische disco band. Ook zal de muziek van de DJ aansluiten bij het thema en de rest van het feest. Wij willen een betaalbare aanvulling zijn op ieder disco feest en daarom krijgt u deze DJ van ons cadeau! Zo kunnen u en al uw gasten non-stop blijven dansen en zal de feestsfeer van begin tot eind er goed in zitten!

DJ verjaardagsfeest

Een goede disco coverband boekt u voor een echt disco feest.

Zo is Feelings zeker een aanvulling op uw feest! Natuurlijk kunt u onze disco coverband huren voor een disco feest, maar ook voor uw jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft, latin- of soulfeest. Feelings past de muziek volledig aan het thema van uw feest aan. Heeft u naast het genre ook andere wensen in het feestmuziek, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo zorgt onze goede coverband dat uw feest een succes wordt met de leukste disco covers.

Disco Inferno - Feelings Live

Disco Medley - Feelings Live

I Feel Good - Feelings Live

Deze soul band huren? of heeft u nog vragen en opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent disco band Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
    Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?      Disco band huren, Disco band boeken, Google