Disco band Feelings huren op uw feest? De nummer 1 Disco band van Nederland!!!

Disco band huren of boeken?

Feelings is een professionele disco band die de beste disco nummers speelt uit de 70’s tot de top 40 van nu! Een band die vaak ingezet word voor de thema Disco feest! De band staat voor Professionaliteit, flexibiliteit, en is ook nog eens betaalbaar voor iedereen!

Disco band huren of boeken en gratis Disco DJ?

Als u onze disco band boekt, zal er tevens een gratis DJ komen draaien in de pauzes van de fantastische disco band. Zo kunt u en al u gasten non-stop blijven dansen en zal het feestsfeer van begin tot eind er goed in zitten!

Disco band huren of boeken met de beste covers van toen?

Om een paar artiesten te noemen waar wij de beste nummers van spelen zijn Kool & The Gang, Chic, Earth Wind & Fire, KC & And The Sunshine Band, Aretha Franklin, James Brown, Michael Jackson en vele anderen!

Disco band Feelings huren voor u feest?

Wees er snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen we er maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet te lang en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

 

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoonsformatie.

Disco band huren, Disco band boeken, Disco band inhuren, Disco band Thema, Thema discofeest

Live Video;