Disco band huren op uw feest?

Disco band huren of boeken?

Feelings is een professionele disco band met de leukste disco covers uit de 70’s tot de top 40 van nu! Een band die vaak ingezet wordt voor het thema disco feest! De band staat voor professionaliteit, flexibiliteit, en is ook nog eens betaalbaar voor iedereen! Wij van Feelings band vinden het leuk om met de beste disco covers een onderdeel te zijn van uw disco feest met live muziek!

Feelingsband, een leuke foto!

Disco band huren of boeken met de beste disco covers?

Een goede disco band kent de klassiekers van toen en nu natuurlijk. Om een paar artiesten te noemen waar wij de beste disco covers van spelen: Kool & The Gang, Chic, Earth Wind & Fire, KC & and The Sunshine Band, Aretha Franklin, James Brown, Michael Jackson en vele anderen! U kunt een divers aanbod van disco klassiekers verwachten van hits van toen tot aan de top 40 van nu. Ons repertoire bestaat uit disco covers die uw feest laat swingen.

Disco band huren of boeken met gratis Disco DJ?

Als u onze disco band boekt, zal er tevens een gratis DJ komen draaien in de pauzes van de fantastische disco band. Ook zal de muziek van de DJ aansluiten bij het thema en de rest van het feest. Wij willen een betaalbare aanvulling zijn op ieder disco feest en daarom krijgt u deze DJ van ons cadeau! Zo kunnen u en al uw gasten non-stop blijven dansen en zal de feestsfeer van begin tot eind er goed in zitten!

disco covers
Heerlijk aan het genieten van onze soul muziek

Een goede disco band op ieder feest

Een goede disco coverband is te boeken voor een echt disco feest. Zo is Feelings zeker een aanvulling op uw feest! Natuurlijk kunt u onze disco coverband huren voor een disco feest, maar ook voor uw jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft, latin- of soulfeest. Feelings past de muziek volledig aan het thema van uw feest aan. Heeft u naast het genre ook andere wensen in de feestmuziek, dan is dit natuurlijk ook te bespreken. Zo zorgt onze goede coverband dat uw feest een succes wordt met de leukste disco covers.

Disco band Feelings huren voor uw feest?

Wees er snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen we maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond met onze live muziek! Dus wacht niet te lang en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoons formatie.