Band met DJ

De band Feelings is de beste keuze voor uw feest. De band bestaat namelijk uit zeer ervaren en professionele muzikanten die al vele feesten tot een hoogtepunt hebben gebracht. Naast dat deze muzikanten vrijwel elke muziekstijl kunnen spelen, is de band ook voorzien van een DJ. Ook onze DJ is bereid elke muziekstijl te spelen die u maar wilt. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u. Dus wilt u een band met DJ boeken? Twijfel dan niet en boek vandaag nog de band Feelings.

Band met DJ

Wanneer u besluit de band Feelings te boeken voor uw feest bent u niet alleen voorzien van een band op uw feest maar ook nemen wij onze eigen DJ mee. Deze DJ zal geen extra kosten met zich meebrengen. De band zal uw gehele avond voorzien van uitstekende muziek maar ook onze muzikanten hebben pauze nodig. Het is tijdens deze pauze dat onze DJ verder gaat waar de band was gebleven,namelijk met een feestje bouwen! Dus wanneer u besluit om band Feelings te boeken heeft u niet alleen een band maar een band met DJ.

home_dj_gallery_4

Allround coverband

Een goede band met DJ is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Zo is Feelings zeker een goede toevoeging op uw feest! Ongeacht of u nu een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft, latin-, soul- of disco-avond viert, Feelings past de muziek volledig aan het thema van uw feest aan. Heeft u naast het genre ook andere wensen in de muziek, dan is dit natuurlijk ook te bespreken. Zo zorgt onze goede band met DJ dat uw feest een succes wordt.

Live muziek

Een goede band met DJ zal uw feest tot een groot succes maken. Daarom is het altijd goed om de coverband een keer live te zien voordat u de band met DJ gaat boeken. Feelings band biedt u de mogelijkheid hun eerst gratis en vrijblijvend live te zien. Op een privé optreden met live muziek die zij dan ook speciaal voor u organiseren. Privé is ook echt privé, dit is dus alleen voor u en voor de mensen die u mee wilt nemen.

Feelings Band live

Band met DJ boeken voor uw feest?

Band met DJ  boeken? Wees er snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen wij maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet te lang en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

 

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoons formatie.