Band met DJ boeken?

Feelings band met DJ huren? De beste keuze voor uw feest. Feelings band bestaat namelijk uit zeer ervaren en professionele muzikanten die al vele feesten tot een hoogtepunt hebben gebracht. Naast dat deze muzikanten vrijwel elke muziekstijl kunnen spelen, is de band Feelings ook voorzien van een allround DJ. En ook hij is bereid elke muziekstijl te spelen die u maar wenst. Uiteraard gebeurt dit altijd vooraf in overleg met u. Dus wilt u deze geweldige top combinatie boeken voor een onvergetelijk en geslaagde feestavond? Twijfel dan niet en boek vandaag nog de allround coverband Feelings.

De nieuwste trend is een “Band met DJ”

Wanneer u besluit de band Feelings te boeken voor uw feest bent u niet alleen voorzien van een top band op uw feest maar ook nemen wij onze eigen DJ mee. Deze DJ zal geen extra kosten met zich meebrengen. De coverband zal uw gehele avond voorzien van uitstekende muziek maar onze muzikanten hebben ook een kleine pauze nodig. Het is tijdens deze pauze dat onze DJ verder gaat waar de band was gebleven, namelijk met een feestje bouwen! Dus wanneer u besluit om band Feelings te boeken heeft u niet alleen een band maar een band met DJ.

Een band met heel veel mogelijkheden. Met een bezetting vanaf 3 tot een 10 persoonsformatie met alles erop en eraan.

Nu tijdelijk met gratis allround pauze DJ & feest foto’s te waarden van € 450,-

Allround coverband

Een goede band met DJ is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Zo is Feelings zeker een goede toevoeging op uw feest! Ongeacht of u nu een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft, latin-, soul- of disco-avond viert, Feelings past de muziek volledig aan het thema van uw feest aan. Heeft u naast het genre ook andere wensen in de muziek, dan is dit natuurlijk ook te bespreken. Zo zorgt onze goede band en allround DJ dat uw feest een succes wordt.

 

Live muziek

Een goede band met DJ zal uw feest tot een groot succes maken. Daarom is het altijd goed om de coverband een keer live te zien voordat u deze top combinatie gaat boeken. Feelings band biedt u de mogelijkheid hun eerst gratis en vrijblijvend live te zien. Op een privé optreden met live muziek die zij dan ook speciaal voor u organiseren. Privé is ook echt privé, dit is dus alleen voor u en voor de mensen die u mee wilt nemen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
    Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?