Band voor trouwerij of trouwfeest huren?

Jullie trouwfeest is aanstaande en jullie willen een band voor jullie trouwerij huren. Waar ga je beginnen? Kijk eens op de site van Feelings. Sinds 2001 verzorgen wij muziek voor trouwerijen. En doen dat op maat. Want iedere trouwerij is persoonlijk en uniek qua wensen! Door onze ervaring kunnen wij u daar goed in adviseren. En zo u de mooiste trouwfeest bezorgen met een 3, 6 of 10 persoons bruiloft band.

100% goed zitten qua trouwband?!

Belangrijk bij de keuze van een trouwfeest is de variatie en kwaliteit van de live coverband. Is de band goed genoeg slaat de vonk over naar de gasten? Dat is bij Feelings altijd het geval! En natuurlijk kunnen wij dat makkelijk zeggen omdat wij dat wekelijks live meemaken. Om het zelf te ervaren nodigen wij u gratis en vrijblijvend uit om een privé optreden van deze top band bij te wonen. En privé is ook echt privé voor u alleen en eventueel voor mensen die u mee wilt nemen. Zo voelt u live de energie die vrij komt als deze geweldige allround coverband begint te spelen! U kunt natuurlijk ook gaan kijken bij openbare optreden. Zo kun u al uw vragen direct ook met deze trouwband bespreken.

Band voor trouwfeest of DJ?

Veel mensen twijfelen tussen een trouw band en een DJ. Een DJ is natuurlijk goedkoper dan een band. Met een DJ kunnen nagenoeg alle soorten muziek gedraaid worden. Een professionele band die op een trouwfeest speelt is daarentegen weer beter in staat om de gasten op te zwepen en er samen een fantastisch dansfeest van te maken. Dat is de reden waarom Feelings altijd gratis en voor niks een pauze DJ meeneemt. Zo heeft u ook geen inzak momenten op uw feest. En heeft u gelijk de nieuwste trend band met DJ voor uw trouwfeest

I wish - Feelings Live

Disco medley - Feelings Live

D. corazon - Feelings Live

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
    Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?