Band voor trouwerij of trouwfeest huren? Nummer 1 van Nederland!

Band voor trouwerij huren?

Jullie trouwfeest is aanstaande en jullie willen een band voor jullie trouwerij huren. Waar ga je beginnen? Kijk eens op de site van Feelings. Sinds 1998 verzorgen wij muziek voor trouwerijen. En doen dat op maat. Want iedere trouwerij is persoonlijk en uniek qua wensen! Door onze ervaring kunnen wij u daar goed in adviseren.

100% goed zitten qua trouwband?!

Belangrijk bij de keuze van een trouwfeest is variatie en kwaliteit van de band. Is de band goed genoeg slaat de vonk over naar de gasten? Dat is bij Feelings altijd het geval! Ga daarom gratis en vrijblijvend live bekijken bij een privé optreden. En ervaar top kwaliteit! U kunt natuurlijk ook gaan kijken bij openbare optreden. Zo kun je al je vragen direct ook met de trouwband bespreken.

Band voor trouwfeest of DJ?

Veel mensen twijfelen tussen een trouw band en een DJ. Een DJ is natuurlijk goedkoper dan een band. Met een DJ kunnen nagenoeg alle soorten muziek gedraaid worden. Een professionele band die op een trouwfeest speelt is daarentegen weer beter in staat om de gasten op te zwepen en er samen een fantastisch dansfeest van te maken. Dat is de reden waarom Feelings altijd gratis en voor niks een pauze DJ meeneemt. Zo heeft u ook geen inzak momenten op uw feest.

 

Wees er snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan honderden aanvragen binnen. En helaas kunnen we er maar een deel echt voorzien van een spectaculaire trouwfeest. Dus wacht niet langer en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw trouwdatum.

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoonsformatie.

Band voor trouwerij, band voor trouwfeest, trouwband