Allround coverband huren of boeken?

Allround coverband huren of boeken?

Als u op zoek bent naar een goede allround coverband dan bent u bij ons, showband Feelings of onze grotere band showband Feelings XL aan het juiste adres! Feelings behoort tot één van de beste allround coverbands van Nederland. Wij spelen ongeveer 120 keer per jaar! En toch is ieder feest voor ons weer uniek, omdat wij 100% inspelen op de wensen van onze klanten. 100% tevredenheid is waar wij naar streven!

 

Een Allround coverband huren die ook écht allround is?

Tegenwoordig noemt bijna iedere band zich allround. Maar wij zijn het écht, omdat wij hedendaags Top 40, soul, funk, dance classics, disco, salsa, merengue, soca, bachata, reggae en zelfs op verzoek Nederlandse pop nummers spelen. En de klant die ons inhuurt bepaald zelf zijn muziek voor de feestavond!

 

Allround coverband huren of boeken met een gratis top DJ voor in de pauze?

Feelings wil geen lege dansvloer hebben op uw feest. Een feit is dat ook niet zal gebeuren als wij aan het spelen zijn. Maar zelfs in de pauze zullen u en uw gasten lekker door kunnen dansen met onze top DJ. Daarom krijgt u deze DJ van ons cadeau! En ja tóch zijn wij nog steeds heel er goed betaalbaar!

Dus laat u verassen over de prijs en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Wees er snel bij want Feelings krijg jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. En helaas kunnen we er maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet langer en neem contact met ons op of bel: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op uw feestdatum.

Feelings is te boeken als 3, 6 of 10 persoonsformatie.

 

Allround coverband, allround coverband boeken, allround coverband huren.

Allround coverband, allround coverband boeken, allround coverband huren