Homohuwelijk band boeken Muziek

Band boeken voor een homohuwelijk?

U wilt een bruiloft band boeken? Voor een mooi homohuwelijk? Dan heeft u nu misschien wel één van de beste bruiloft bands gevonden volgens de muzikale kenners. Of u nu zoekt naar een allround coverband, disco band, top 40 band, jaren 80 band, soul & funk, of een Feestband met blazers of zonder blazers, band met saxofonist of een Latin band wilt hebben of misschien wilt u een eigen combinatie maken? bij bruiloftband Feelings kan het allemaal. Ook handig om te weten Coverband Feelings doet jaarlijks zo een 25 tot 30  unieke homobruiloftsfeesten op maat. Feelings neemt al u wensen mee zodat u jaren laten nog kunt terug denken naar u mooiste dag van u leven. Muziek voor homohuwelijk coverband homohuwelijk, homohuwelijk Nederland

Al jaren de nummer 1 bruiloftband van Nederland bij homohuwelijksfeesten!

Bruiloft band Feelings bestaat al velen jaren. En heeft altijd met top muzikanten en vocalisten gewerkt en doet dat tot op heden nog steeds. Deze bruiloft band staat dan ook voor kwaliteit, professionaliteit, gezelligheid en ook vooral voor zijn betaalbaarheid. Feelings vind dat iedereen recht heeft op een top feestband op zijn bruiloft. Daarom zult u zelf ook na eventueel vergelijking met ander coverband, bruiloft band inzien dat bij Feelings de prijs-kwaliteit meer dan waard is. Via Google zult u veel bands tegen komen waar u de prijzen waarschijnlijk niet zult begrijpen en op nadat u onze offerte in ziet. Laat u niet verleiden daar verzamelsite/artiestenbureaus zei rekenen makkelijk € 300,- tot € 400,- meer als fee of tussen persoon. Dus neem vrijblijvend contact op met Feelings en laat u verbazen over de mogelijkheden die deze fantastische bruiloft band u allemaal kan bieden op uw bruiloft. De cadeau die we alvast voor u meenemen is een allround pauze DJ!

Enthousiast over de Bruiloft band maar nog niet helemaal overtuigd?

U bent al wel geïnteresseerd? Maar u wilt toch al het moois wat eerder vertel is eerst met eigen ogen en oren ervaren voor u eventueel overgaat naar boeken? Ook dan zijn wij u van dienst. Kom dan vrijblijvend en direct in contact met ons via whatsapp of de contactformulier via de website. Dan maken wij natuur gratis plaats voor u zodat u de coverband helemaal privé mag komen bekijken. Wel met maximaal 4 personen dan zorgen wij dat er wat lekkers staat met wat drankjes die u kunt nuttigen terwijl u van deze live band geniet. Dus wees snel en maak gebruik van deze unieke privéoptreden en u zit nergens aan vast.

Kan het u wel alvast verklappen dat meer dan 95% van de mensen die u voor zijn geweest bij een privéoptreden de zelfde dag de bruiloft band nog hebben vastgezet voor hun bruiloftsfeest. En aan onze eerlijke reverenties kunt u zien dat wij alleen maar dik tevreden klanten hebben overgehouden. Klanten die ons zelfs weer aanraden bij aankomende bruiloftsfeesten van familieleden of vrienden.

I wish - Feelings Live

Disco medley - Feelings Live

D. corazon - Feelings Live

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent bruiloftband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
    Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?