Band voor diner dansant boeken of huren?

Tijdens de voorbereiding van uw diner dansant staat u waarschijnlijk op het punt om een band te boeken. Als u op zoek bent naar een goede band voor een geslaagd event dan kan onze coverband uitkomst bieden. Feelings band en onze grotere formatie Feelings band XL zijn gespecialiseerd in de muzikale verzorging voor kleine en middelgrote bedrijven. Maar ook voor bedrijven als Shell, T- Mobile, Aegon, Rabobank, KPN, Superunie, Heineken en nog vele anderen hebben wij het diner dansant tot een muzikaal succes mogen maken.

Maak ook van uw diner dansant of personeelsfeest een groot feest en ga in gesprek met coverband Feelings. Of het nu een knalfeest moet worden of juist een feest met fantastische nummers op de achtergrond tijdens een diner. Feelings band zorgt voor 100% kwaliteitsgarantie op uw diner dansant.

Live muziek den haag

Breed internationaal repertoire

Onze band voor diner dansant geeft u een ruime keuze in muzikale mogelijkheden. Een muzikale omlijsting om van te dromen! Met de beste nummers en medleys van artiesten als Earth Wind and Fire, Michael Jackson, Stevie Wonder, Bruno Mars, Pharrell Williams, Chic, Amy Winehouse, Wham, Donna Summer, Madonna, Gloria Estefan en nog veel meer. Feelings band speelt de muziekstijlen van hedendaags Top 40, de beste dance classics, disco covers, soul covers en funk. Indien gewenst zijn wij ook gespecialiseerd in latin covers zoals Salsa, Merengue Bachata en Soca!

Waarom Feelings band op uw diner dansant?

Feelings is de beste keus wanneer u op zoek bent naar een band voor een mooi evenement of diner dansant. Maar waarom eigenlijk? Als u kiest voor Feelings als band voor uw feest bent u verzekerd van een professionele coverband voor een betaalbare prijs. Daarbij wordt het repertoire van de avond altijd samengesteld naar uw wensen. Wanneer de coverband even pauze neemt, stopt het feest ook zeker niet. De band Feelings beschikt voor in de pauze namelijk standaard over een ervaren allround DJ. U heeft dus non-stop feest! Ook kunnen eventuele sprekers tijdens de desbetreffende avond gebruik maken van onze apparatuur.

Feelings Band is een professionele allround band. Ze zijn in te huren voor enorm veel diverse genres. Wat voor soort sfeer de band zal creeëren ligt dus deels ook bij u!

trouw band huren

De beste allround coverband op uw bedrijfsfeest huren bekijk dan de video van Feelings!

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!

#Bandvoordinerdansant #Bandvoordinerdansantboeken #Banddinerdansant #dinerdansant
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier.
    Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?