Feestband met blazers huren of boeken. Nummer 1 Feestband van NL!

Coverband met blazers huren

Feestband met blazers

Bij Feelings band kunt u vele kanten op, zo biedt onze coverband niet alleen covers voor allerlei soorten evenementen. Maar als u iets speciaals prefereert voor uw feest kunt u bij ons ook kiezen voor onze feestband met blazers. Samen met u kijken we graag naar ons repertoire en kiezen de stijlen uit die aansluiten bij uw wensen. Door ons brede repertoire kan deze fantastische feestband met blazers verzoekjes spelen. Zo kunnen u en uw gasten genieten van de nummers die u het liefst wilt horen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, bieden wij u ook de mogelijkheid om de feestband eerst live mee te maken. Zo kunt u er zeker van zijn dat we alles in huis hebben voor een geslaagd feest!

Coverband met saxofonist
Saxofoniste

Band met saxofonist

Bij onze band met blazers zit ook een professionele saxofonist. Dit maakt het natuurlijk helemaal af. Bij de Feelings band XL zitten de blazers standaard inbegrepen. 

De band bestaat uit 10 personen waaronder:

 • 2 zangeressen
 • Gitarist
 • Bassist
 • Toetsenist
 • Drummer
 • Percussionist
 • Tenorsaxofonist
 • Alt saxofonist
 • Trompettist
 • Allround DJ
 • Geluidsman

Onze band met een saxofonist en andere blazers maakt muziek covers in allerlei genres, of u nou van soul covers, latin covers of disco muziek houdt. Wij verzorgen het allemaal! Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat wij alleen maar covers spelen van de nieuwste liedjes, mocht u graag echte hits willen horen van bijvoorbeeld de 70’s dan is dat uiteraard ook mogelijk. Romantische nummers mogen dan ook niet ontbreken, bij ons is aan variatie zeker geen gebrek. 

Inclusief allround dj

Als u bij ons de feestband met blazers boekt, krijgt u er voor in de pauzes een gratis allround dj bij. Niet alleen onze coverband luistert naar uw wensen, maar ook onze dj zal muziek draaien in de genres die u en uw gasten graag willen horen. Ook onze dj is geschikt voor allerlei soorten evenementen en feesten. Van bruiloften tot aan bedrijfsfeesten, het kan bij ons allemaal!

Onze feestband met blazers huren?

Wilt u graag onze band met blazers huren of heeft u eventuele andere vragen over onze coverband? Laat u dan verrassen door de prijs en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor onze professionele coverband. Wees er wel snel bij want Feelings krijgt jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. Helaas kunnen wij maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet langer en neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op de datum van uw evenement. 

 

Feelings allround coverband kunt u boeken als 3, 6 of 10 persoons formatie.

Een live video van de feestband met blazers!