Romantische coverband

Romantisch

Voor de meest romantische covers bent u bij Feelings zeker aan het juiste adres. Feelings is een swingende coverband die van elk feest een onvergetelijke avond maakt. Wij beschikken over veel verschillende genres. Van disco covers en soul covers tot aan latin covers en alle top 40 hits!

 

Romantische muziek covers

Voor de meest romantische covers kunt u zeker terecht bij Feelings. Wij bieden een breed scala aan romantische muziek. Wij zullen daarmee voor veel feelings op de dansvloer zorgen. Romantische muziek is natuurlijk in allerlei genres te vinden. Wij kunnen met trots zeggen dat wij een hoop verschillende genres onder de knie hebben. Wij kunnen romantische nummers spelen in de volgende genres:

  • Latin covers
  • Disco covers
  • Soul covers

U kunt onze romantische muziekcovers aanvragen tijdens bijvoorbeeld bruiloften. Soms zijn romantische covers een mooi momentje om rust te brengen tijdens het feestje en genieten van het moment. Met andere woorden, onze romantische muziekcovers kunnen overal en altijd worden ingezet!

 

Verder spelen wij ook nog romantische covers uit de 70’s, 80’s, 90’s en zelfs uit de top 40. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op!

Feelings inhuren

U kunt onze band met romantische covers uiteraard inhuren voor uw bruiloft. Dit is echter niet de enige optie bij Feelings. Wij zijn namelijk voor elke gelegenheid te boeken! Ongeacht of dit nou een bruiloft, bedrijfsfeest of een verjaardag is. Zowel onze normale Feelings band als onze Feelings band XL beschikken over een allround DJ. Hij zal ervoor zorgen dat de romantische muziek covers nog steeds door zullen draaien tijdens de pauze, zodat de sfeer er nog lekker in blijft zitten. Bent u nog niet overtuigd? Geen probleem! Het is bij ons namelijk mogelijk om vooraf een privé optreden aan te vragen. Dit proefoptreden is geheel gratis en vrijblijvend. Dit privé optreden zal plaatsvinden in Den Haag op een door u gekozen datum en tijd. Meld u nu aan voor een gratis live optreden van onze Feelings band!


Onze band huren of vragen?

Wilt u graag onze coverband huren of heeft u eventuele andere vragen over onze romantische muziek covers? Laat u dan verrassen door de prijs en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor onze professionele coverband. Wees er wel snel bij want Feelings krijgt jaarlijks meer dan 1000 aanvragen binnen. Helaas kunnen wij maar iets meer dan 10% echt voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus wacht niet langer en neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 06 – 14 59 96 17 om te kijken of wij nog beschikbaar zijn op de datum van uw evenement. 

Feelings allround coverband kunt u boeken als 3, 6 of 10 persoons formatie.