Latin band voor uw feest in Groningen huren?

Kom in latin zomerse sferen met Latin band Feelings! Als u op zoek bent naar een swingende latin band die de beste Latin nummers kan spelen, dan bent u bij deze geholpen! Feelings band beschikt over een breed en divers repertoire en is tevens ook gespecialiseerd in Latin muziek. Deze Latin band zorgt ervoor dat uw gasten lekker de dansvloer op gaan. Naast heerlijke Latin muziek speelt Feelings natuurlijk ook de beste top 40 en dance classics hits!

Feelings is een professionele en betaalbare top band met heel veel muzikale mogelijkheden.

Latin band Feelings inhuren?

Dus kom snel in contact met Feelings. Feelings krijgt jaarlijks meer dan 600 aanvragen binnen. En helaas kunnen ze er maar een klein deel daarvan voorzien van een spectaculaire feestavond! Dus kijk snel of wij nog beschikbaar zijn op u feestdatum. Klik op contact of bel: 06 – 14 59 96 17

Een kleine greep uit onze repertoire:

  • Elvis Crespo – Pintame
  • Marc Anthony – Vivir mi vida
  • Juan Luis Guerra – La Bilirrubina
  • Luis Fonsi – Despacito
  • Enrique Iglesias –  Bailando
  • Gloria Estefan – Conga

De band Feelings is te boeken in een 3, 6 of 10 persoons formatie.

Live voorbeeld opgenomen met een telefoon. Dus excuus voor de geluidskwaliteit. De video’s die professioneel maar ook weer live opgenomen worden staan binnenkort online:

In onze zoektocht naar een swingband voor ons galafeest zijn we gestuit op deze band. Een galafeest zonder swing is immers geen optie. Gelukkig heeft Feelings met volle overtuiging de zaal doen bewegen. Dit in combinatie met de supervriendelijke service en toegankelijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij van ze hebben genoten, echt een aanrader!

Remco

Beste Feelings bandleden,

Bij deze willen wij jullie ontzettend bedanken voor de geweldige muziek die jullie de hele avond verzorgd hebben!

Wat een topfeest was het! Jullie hebben ervoor gezorgd dat iedereen het ontzettend naar zijn zin heeft gehad!

We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten!

Wat zijn we blij dat we jullie als band hebben gekozen!

HET WAS GEWELDIG!!!!!!!!

Ontzettend bedankt!!!

Veel succes in de toekomst!

Karel en Silvia Ooijer

Gisteren een topavond gehad. We hebben zeer genoten van de geweldige band. Hun muziek en ook hun gezelligheid maakte dat het een swingend feest is geworden. Het is een top band. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Groetjes vanuit Almere

Arno, Yashica en Tygo