Trouwband huren met 100% kwaliteitsgarantie Trouwband Feelings boeken?

Trouwband huren boeken

Nummer 1 trouwband van Nederland boeken?

Feelings is de meest geboekte trouw band van Nederland. En heeft tot op heden alleen maar bleien klanten gehad na een onvergetelijke trouwfeest.

Dat komt omdat, trouwband huren boeken

  • Feelings speelt altijd indienst van de bruidspaar en u gasten. 
  • Feelings staat bekend om zijn kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit.
  • Feelings levert u niet alleen een top live band maar een compleet muzikaal spektakel.
  • Feelings verzorgt u een non-stop dansfeest zonder inzak momenten.

Een band met heel veel mogelijkheden. Met een bezetting vanaf 3 tot een 10 persoonsformatie met alles erop en eraan.

Nu tijdelijk met gratis allround pauze DJ & Feest fotograaf ter waarden van € 650,-

Trouwband Feelings met een avondvullende feestprogramma!

Bij het boeken van trouwband Feelings heeft u gelijk een avondvullende feestprogramma plus de nieuwste trend te pakken. Met een geweldige live band om van te genieten maar ook een fantastische allround DJ die eventueel al u verzoeknummers afspeelt tijdens de korte pauze van de band. En indien gewenst nog eens inzetbaar is voor een verlengde afterparty! En als u een mooie openingsdans in elkaar wilt zetten  leveren wij u ook een unieke openingsdansmix. Om het helemaal af te maken zullen er mooie actie foto’s gemaakt worden tijdens uw feest. Zodat u nogmaals kunt na genieten van uw feest bij het bekijken van de foto’s (dit leveren wij binnen 1 week digitaal aan u). trouwband huren boeken google

Zoals u leest is Feelings een trouwband die ervoor zorgt dat u het voor 100% naar uw zin heeft. En u ongestoord lekker kunt feesten met u vrienden en familieleden. U mag er ook altijd vanuit gaan dat alles loopt zo als u vooraf met ons heeft afgesproken. 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier. Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?Open chat
Direct contact?
WhatsApp mij voor een vraag! En krijg direct antwoord.