Trouwband huren boeken

Nummer 1 trouwband van Nederland boeken?

Trouwband huren boeken: Feelings is de meest geboekte trouw band van Nederland. En heeft tot op heden alleen maar bleien bruidsparen gehad na een onvergetelijke trouwfeest.

Dat komt omdat, trouwband huren boeken

  • Feelings speelt altijd indienst van de bruidspaar en u gasten. 
  • Feelings staat bekend om zijn kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit.
  • Feelings levert u niet alleen een top live band maar een compleet muzikaal spektakel.
  • Feelings verzorgt u een non-stop dansfeest zonder inzak momenten.

Een band met heel veel mogelijkheden. Met een bezetting vanaf 3 tot een 10 persoonsformatie met alles erop en eraan.

Nu tijdelijk met gratis allround pauze DJ & feestfoto ter waarden van € 450,-

Trouwband Feelings met een avondvullende feestprogramma!

Bij het boeken van trouwband Feelings heeft u gelijk een avondvullende feestprogramma plus de nieuwste trend te pakken. Met een geweldige live band om van te genieten maar ook een fantastische allround DJ die eventueel al u verzoeknummers afspeelt tijdens de korte pauze van de band. En indien gewenst nog eens inzetbaar is voor een verlengde afterparty! En als u een mooie openingsdans in elkaar wilt zetten  leveren wij u ook een unieke openingsdansmix. Om het helemaal af te maken zullen er mooie actie foto’s gemaakt worden tijdens uw feest. Zodat u nogmaals kunt na genieten van uw feest bij het bekijken van de foto’s (dit leveren wij binnen 1 week digitaal aan u). trouwband huren boeken google

Zoals u leest is Feelings een trouwband die ervoor zorgt dat u het voor 100% naar uw zin heeft. En u ongestoord lekker kunt feesten met u vrienden en familieleden. U mag er ook altijd vanuit gaan dat alles loopt zo als u vooraf met ons heeft afgesproken. 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul onderstaande formulier in en dan mailen wij u binnen 24 uur vrijblijvend terug!
    Voor informatie over optreden, data en andere zaken omtrent Showband Feelings kunt een bericht sturen via ons contactformulier. Mocht u liever telefonisch contact willen, dan kunt u bellen naar het volgende nummer: 06 14599617
    U wilt gratis en vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie?